حقایق بازی ها

10 حقیقتی که از سری بتمن آرکام نمی‌دانید

تا به امروز صدها بازی اقتباسی بر اساس کمیک‌ها و ابرقهرمانان ساخته و عرضه شده است. عناوینی که اکثر قریب به اتفاق ان ها از یاد و خاطره ها پاک شده اند اما در این بین سری بتمن آرکام یک استثنا بزرگ است. آرکام نه تنها بهترین مجموعه تاریخ بازی های بتمن است که بهترین مجموعه اقتباسی بازی تاریخ هم شناخته می شود. مجموعه ای مهیج که با وجود الهام گیری از مهم ترین داستان های سری کمیک بتمن ، داستانی نسبتا اورجینال را تعریف می کند. در کنار داستان های جدید به لطف گیم پلی به شدت جذاب و گرافیکی که هنوز هم چشم نواز است ، از این سری به عنوان یکی از شاهکارهای صنعت بازی یاد می شود. با توجه به شکست عناوین ابرقهرمانی اخیر مثل اونجرز بهتر است بار دیگر به گذشته بازگشته و حقایق جالب سری آرکام را با یکدیگر مرور کنیم.

برای مشاهده حقایق سری بتمن آرکام در یوتوب کلیک کنید

  1. خبری از Arkham City در کمیک ها نیست

تقریبا بخش های مهم داستان مرتبط با بتمن در سری بازی آرکام بدون ایجاد تغییرات خاصی روایت شده است. او همچنان به علت مرگ پدر و مادرش هدفش را با انگیزه دنبال می‌کند،  بروس وین همچنان ثروتمند است و از Batcave به عنوان محل مخفی و پیشبردعملیات های خودش استفاده می‌کند. تقریبا تمام موارد مهم در سری بازی آرکام هم وجود دارند. این سری با عنوان Batman Arkham Asylum که منطقه‌‎ای بدنام در کمیک های بتمن است آغاز می‌شود. در حالی کهArkham Asylum  برگرفته از تیمارستان مشهوری در کمیک‌های بتمن است Arkham city انحصارا برای بازی Arkham city طراحی شده.

کار مشابهی که در کمیک No mans land هم صورت گرفته است. گاتهام از باقی دنیا جدا شده است و جنگ قدرت به راه می‌افتد. آرکام سیتی تقریبا شبیه به این داستان روایت شده است، اما در کمیک‌ها هرگز تمام منطقه گاتهام در اختیار قانون شکنان قرار نداشت.

  1. شکسپیر در سری بتمن

در سریال بتمن که با بازی Adam west در سال 1966 ساخته شد، بتمن و رابین برای دسترسی به Bat Cave از کلیدی مخفی که در سردیس شکسپیر وجود داشت استفاده می‌کردند. در آرکام نایت، باربارا گوردون (Barbara Gordon) یک برج ساعت مخفی دارد که در آن به عنوان اوراکل ماموریت ها را انجام می‌دهد. برای دسترسی به این مکان باید دقیقا همان کلید مخفی در سردیس شکسپیر را که بتمن در سریال دهه 60 استفاده می‌کرد فشار دهید.

  1. صدا‌های آشنا

سری بازی‌های آرکام به شدت محبوب هستند و نمیشه گفت تنها هواداران بتمن عناوین این مجموعه را تجربه کرده‌اند بیشتر صداپیشه های سری آرکام همان اشخاصی هستند که در مجموعه Batman: The Animated Series که توسط کانال فاکس تولید شده بود کار صداپیشگی را انجام دادند. در Arkham Asylum کوین کان‌روی (Kevin Conroy) مارک همیل (Mark Hamill) و آرلین سورکین (Arleen Sorkin) به ترتیب صداپیشگی بتمن، جوکر و هارلی کویین (Harley Quinn) را بر عهده داشتند. آرلین جای خودش را در عناوین بعدی به تارا استرانگ (Tara Strong) داد در حالی که کان‌روی و همیل تنها در عنوان Arkham Origins حضور نداشتند.

  1. مرگ بتمن

به علت اشتباه Amazon.com تصویری از نسخه کالکتور بازی Arkham Knight منتشر شد که در زیر اکشن فیگور عبارت In memory of the Gotham Knight درج شده بود اما این تصویر به سرعت حذف شد. این عبارت می‌توانست بیانگر این باشد که از ابتدا بنا بر این بوده است که این سری با مرگ  بتمن به پایان برسد.

اگر شما بازی را به پایان رسانده و هر3 پایان متفاوت آن را دیده باشید، متوجه خواهید شد که بتمن در پایان بازی زنده است. متاسفانه او مجبور شده است که هویت خود را فاش کند و بعد از آن به آلفرد می‌گوید که پروتکل سقوط شوالیه را آغاز کند.

این می تواند اشاره ای به داستان نایت فال در کمیک ها باشد. در جایی که بروس وین توسط bane صدمه دیده است و شخصی به نام John Paul Valley (Azreal) نقاب بتمن را بر می‌دارد.

  1. خشونت در سری آرکام

آرکام‌نایت نه تنها اولین بازی از سری آرکام است که از طرف سیستم رده‌بندی ESRB برای گروه سنی مثبت 17 سال رده‌بندی شده است، بلکه اولین بازی در بین تمام عناوین ساخته شده بتمن است که این رده سنی را دریافت کرده است. درعنوانی که داستان ابر‌قهرمانی را روایت می‌کند که با کشتن رابطه‌خوبی ندارد دریافت درجه سنی مثبت 17 سال تعجب آور است. اما با تجربه بازی متوجه می‌شوید که این درجه سنی به درستی برای این عنوان در نظر گرفته شده.

با توجه به نقش مترسک در بازی، صحنه‌هایی خشن و ترسناکی در بازی وجود دارد. لباس های کرکترهایی مانند Harley Quinn ،سیگار های پنگوئن، استفاده کردن از مواد مخدر توهم زا در داستان اصلی و  همچنین خشونت شدید و استفاده از سلاح های گرم در طول بازی از دلایل اصلی در نظر گرفتن این رده سنی است.

  1. رکورد شکنی بتمن

میشه حدس زد که کمیک های مشهور بتمن پیش از این چندین رکورد را شکسته باشند، اما در دنیای بازی های ویدیویی این سری هم رکورد شکنی رخ داده. در سال 2009 Arkham Asylum با کسب امتیاز جهانی 91.67 از جانب رسانه‌ها به عنوان پر امتیازترین بازی ابرقهرمانی به کتاب رکورد های گینس اضافه شد. این رکورد بعدها متوسط نمره 96 توسط Arkham City شکسته شد

 

  1. شنل بتمن

شنل و کلاه بتمن نه تنها زیباست بلکه کارکردها و ویژگی های متفاوتی نیز دارد و همچنین به یکی از نمادهای فرهنگ پاپ تبدیل شده است. اما برای طراحی لباس بتمن در بازی 2 سال زمان صرف شده است. یکی از برنامه‌نویس های بازی 700 انیمیشن مختلف و اِفکت های صوتی متفاوت را برای رسیدن به نسخه نهایی مورد آزمایش قرار داده تا این شنل زیبا و کاربردی باشد.

  1. ایستر‌اگ آرکام سیتی

7 ماه قبل از به پایان رسیدن Arkham Asylum تیم سازنده بازی برای ساخت ارکام سیتی شروع به برنامه ریزی کرده بودند. این شرایط به سازنده های بازی امکانی را فراهم کرد تا اتاقی مخفی در بازی قرار دهند تا به گیمر ها خبر از ساخت نسخه بعدی بازی را می‌داد.. اما متاسفانه به شدت مخفی شده بود و گیمر ها قادر به پیدا کردن آن نبودند. در دفتر واردن دیواری وجود دارد که با استفاده از 3 ژل انفجاری تخریب می‌شود. بعد از گذشت 6 ماه از عرضه بازی کسی موفق به پیدا کردن این اتاق نشد. سرانجام Rocksteady با انتشار اطلاعاتی نحوه دسترسی به این اتاق را مشخص کرد.

  1. ظهور Arkham Asylum

در حالی که Batman Begins ساخته کریستوفر نولان، عنوانی به همین نام را روانه کنسول های پلی استیشن 2، گیم گیوب، game boy advanced و ایکس باکس اوریجینال کرده بود، عدم انتشار بازی The Dark Knight با توجه به موفقیت این فیلم برای هواداران این مجموعه تعجب برانگیز بود. در حقیقت ساخت این بازی در جریان بود اما هرگز به انتهای مسیر خود نرسید. استودیو Pandemic که برای کار بر روی سری Destroy all Humans و Star Wars: Battlefront شناخته شده است، در حال ساخت نسخه‌ای Open world از Dark Knight بود. اما با توجه به عدم آماده سازی بازی در زمان اکران فیلم این پروژه کنسل شد. از آنجایی که اسرار بیشتر ناشر ها انتشار بازی هایی که بر اساس نسخه سینمایی یک فیلم ساخته می‌شوند همزمان با اکران فیلم آن است این پروژه به سرانجام نرسید. خوشبختانه این این اتفاق باعث شد تا استودیو Rocksteady کار ساخت Batman: Arkham Asylum را آغاز کند. شاید اگر The Dark Knight کنسل نمی‌شد هرگز سری آرکام ساخته نمی‌شد.

  1. حضور کیلیان مورفی

در سری آرکام نوارهایی صوتی را می‌توانید جمع آوری کنید که مصاحبه‌های روان‌شناختی بین یک دکتر و جنایتکاران خطرناک و تحت تعقیب گاتام سیتی است. در نوار مربوط به شخصیت مترسک (Scarecrow) در بازی Arkham Asylum  این شخصت به دکتر Combs  و دکتر  Murphyاشاره می‌کند. این موضوع اشاره‌ای به بازیگران نقش مترسک یعنی Cillian Murphy و Jeffrey Combs در سه‌گانه Dark Knight و همچنین The New Batman Adventures دارد.

آریا پیروز

گیم و تکنولوژی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا