برای مشاهده آیتم ویدیویی بهترین بازی های ایکس باکس وان در یوتوب کلیک کنید
پس از گذشت هفت سال ، روزهای نسل هشتم کنسول های بازی هم رو به پایان است و مایکروسافت و سونی خود را برای دور جدیدی از نبرد کنسول ها اماده می کنند. در چنین شرایطی بهترین کار نگاهی به گذشته و جمع کردن عملکرد فنی محصولاتی است که در نبرد کنسول ها شرکت داشتند. شکی نیست که ایکس باکس وان سومین کنسول بازی شرکت مایکروسافت در راضی کردن طرفدارانش طی این نسل چندان موفق عمل نکرد و نتوانست بازی هایی به جذابی آثاری که برای ایکس باکس 360 ساخته بود ، برای وان هم تهیه کند. اگرچه این به معنای نبود بازی های جذاب نیست و کنسول ایکس باکس وان هم انحصاری خوش ساخت مهمی دارد که تجربه آن ها بی اندازه لذت بخش است. با توجه به این شرایط لیستی از 20 عنوان انحصاری ایکس باکس وان تهیه کردیم و در نهایت با رای گیری در تخریریه بازی سنتر به عدد ده رسیدیم. پیش از شروع این موضوع را هم اعلام کنیم که آثار انحصار زمانی هم در این فهرست حضور دارند.
Rare Replay
سازنده : Rare
سال عرضه : 2015
امتیاز تحریریه : 7.2
استودیو Rare طی این نسل موفق شد بازی پرطرفدار Sea of Thieves را روانه بازار کند ؛ عنوانی که اگرچه در زمان لانچ مشکلات فراوانی داشت اما به مرور و عرضه آپدیت های فراوان موفق شد به جایگاهی که سازندگانش مد نظر داشتند برسد. با این حال Rare Replay شاید یکی از عجیب ترین ساخته های این استودیو باشد. پکیجی شامل 30 بازی ساخت این استودیو طی سه دهه که حداقل ده شاهکار در بین آنها وجود دارد. Rare Replay بهترین فرصت برای مخاطبانی است که قصد دارند «بانجو کازویی» ، «کانکر» ، «پرفکت دارک» و حتی Kameo را تجربه کنند. جالب است بدانید استقبال از Rare Replay به اندازه ای خوب بود که یکی از عناوین استودیو Rare موفق شد پس از گذشت 17 سال در فهرست آثار پرفروش بریتانیا قرار بگیرد.
Killer Instinct
سازنده : Iron Galaxy، Rare، Double Helix Games
سال عرضه : 2013
امتیاز تحریریه : 7.43
به راستی چه کسی میتوانید از نام این عنوان در ژانر بازی های سبک مبارزه ای به راحتی عبور کند ؟ عنوانی که زمانی به دست استودیو پر آوازه Rare در دهه 90 میلادی متولد شد و نامی برای خود دست و پا کرد . با گذر نسل ها عنوان Killer Instinc در نسل هشتم بازی های ویدئویی این بار برای کنسول ایکس باکس وان منتشر شد و توانست شکوه گذشته خود را تا حدودی برگرداند . گرافیکی چشم نواز ، انعطاف پذیری در سبک مبارزه ای ، تنوع در مبارزه و کمبو های بسیار متنوع و جذاب در کنار موسیقی های زیبا و بخش آنلاینی که بازی به خوبی در آن اجرا میشد باعث شد این عنوان قدمی محکم در نسل هشتم بردارد . مجموعه ای از تمامی این نکات مثبت باعث شد این بازی قدیمی و ریشه دار یکی از بهترین بازی های انحصاری کنسول ایکس باکس وان باشد و به نام خود اعتبار دوباره ای ببخشد .
Gears 4
سازنده : The Coalition
سال عرضه : 2016
امتیاز تحریریه : 7.43
بررسی بازی Gears 4
زمانی که ساخت ادامه سری Gears of War به دست استودیو Coalition افتاد، شاید بسیاری نسبت به کیفیت نهایی بازی شک داشتند؛ چرا که تا قبل از آن، سهگانهای بسیار موفق توسط Epic Games منتشر شده بود و تکرار موفقیتهای پیشین در هالهای از ابهام قرار داشت. در نهایت اما نتیجه کار راضی کننده بود و Gear of War 4 را به عنوان دنبالهای شایسته برای این سری محبوب معرفی کرد. گرچه Coalition تقریباً در هیچ موردی نوآوری خاصی خرج نکرد و صرفاً بازسازی مکانیکهای شمارههای پیشین را در پیش گرفت، اما ارائه تجربهای با کیفیت و وفادار به بازیهای قبلی سری کافی بود تا گیرز ۴ در نهایت به یکی از بهترین عناوین انحصاری مایکروسافت در نسل هشتم کنسولهای خانگی بدل شود. در کنار کمپین قابل قبول، گیرز ۴ دارای بخش آنلاین چند نفره بزرگی بود که علی رغم استفاده از پرداختهای درونبرنامهای و لوتباکسها که برای برههای در بسیاری از بازیها دیده میشدند، تعداد زیادی از پلیرها را به خود جذب کرد و باعث شد تا سرورهای بازی حتی پس از گذشت چند سال و عرضه شماره پنجم،همچنان شلوغ باشد.
Halo: The Master Chief Collection
سازنده : 343 Industries، Bungie، Mad Dog Games LLC، Splash Damage، Certain Affinity، Ruffian Games، United Front Games
سال عرضه : 2014
امتیاز تحریریه : 8.06
خیلی کم پیش میآید که ریمستر یا ریمیک عنوانی در فهرست بهترین های یک کنسول قرار بگیرد اما مورد Master Chief Collection با تمامی آثار اینچینی متفاوت است. پکی که شامل 6 نسخه سری Halo است که از بین ان ها نسخه دوم به صورت کامل و از نو ریمستر شده و نسخههای دیگر هم با رزولوشن و فریم ریت بالاتری نسبت به نمونه های اولیه شان ظاهر شدند. Master Chief Collection نه تنها به راحتی بهترین کلکسیون تاریخ صنعت بازی نام میگیرد بلکه بهترین پکیج موجود برای هر طرفدار قدیمی و جدید سری است. در حالی که Halo 5 باعث ناراحتی شدید دوستداران مجموعه شد اما مایکروسافت به لطف Master Chief Collection موفق شد از سقوط محبوب ترین برند سرگرمی اش جلوگیری کند.
Sunset Overdrive
سازنده : Insomniac Games
سال عرضه : 2014
امتیاز تحریریه : 8.18
بررسی بازی Sunset Overdrive
استودیو اینسامنیاک که در گذشتههای دور سابقهی فعالیت زیادی با سونی داشته و اکنون هم بهعنوان یکی از استودیوهای داخلی پلیاستیشن شناخته میشود، در اوایل نسل هشتم کنسولهای خانگی یک آی پی جدید انحصاری هیجانانگیز و سرگرمکننده را به صورت انحصاری تحت نظر مایکروسافت برای کنسول ایکس باکس وان تولید کرد. بازی Sunset Overdrive که در سال 2014 منتشر شد، در همان زمان عرضه و درحالی که هنوز بازیهای انحصاری مطرح و ارزشمند زیادی برای کنسولهای نسل هشتم هر دو شرکت سونی و مایکروسافت منتشر نشده بود، یکی از آن آثار بسیار خوبی بود که میتوانست گیمرها را واقعاً سرگرم خود کند. Sunset Overdrive همان چیزی را در خود دارد که از استودیو اینسامنیاک انتظار داریم، یک گیمپلی بهشدت جذاب و هیجانانگیز که مخاطب را با خود در سراسر بازی همراه میکند. وجود بخش مولتیپلیر هم این هیجان را افزوده است. نکتهی جالب توجه در مورد Sunset Overdrive طراحی هنری و گرافیکی بازی است که پر از رنگها پرجان و شاد است. این نشان میدهد که جزء به جزء بازی در راستای فان بودن و ارائهی یک اثر سرگرمکندهی جذاب خلق شده و همین قضیه باعث شده تا ارزش بازی برای طرفدارانش همچنان حفظ شود.
Forza Motorsport 7
سازنده : Turn 10 Studios
سال عرضه : 2017
امتیاز تحریریه : 8.56
بررسی بازی Forza Motorsport 7
شماره هفتم فورتزا موتوراسپورت، را میتوان اوج قدرت سخت افزاری کنسول Xbox One نام برد و به آن لقب بهترین ریسینگ شبیهسازی نسل هشتم کنسولها را داد. هر چند در عمل شاهد افول شدید عناوین ریسینگ در نسل هشتم کنسولها بودیم، اما باز هم تیم Turn 10 با سری موتوراسپورت پیشرو این ژانر محسوب میشوند. مسیری که تیم Turn 10 با شماره پنجم سری آغاز کرد و در شماره هفتم به اوج خودش رسید تا پایانی باشد برپرونده سری موتور اسپورت در نسل هشتم کنسولها. شماره هفتم به لطف پیشرفت تکنولوژی درایوتار موفق شده تا معنی و مفهموم هوش مصنوعی را عوض کند و تمام مسابقات بازی دارای حس و حالی متفاوت نسبت به یکدیگر هستند. در کنار بخش بصری بازی که میتوان آن را بنچمارک کنسولهای Xbox نام گذاری کرد، از لحاظ کمی هم شماره هفتم شامل بیش از ۷۰۰ اتومبیل و ۳۰ پیست مسابقه که اکثر آنها از گردش پویا آب و هوا و شب و روز بهره میبرند، میشود تا علاقمندان به سبک ریسینگ را هزاران ساعت سرگرم کند. سری موتوراسپورت در عمل تنها عنوانی است که از تمام تکنولوژیهای کنسول Xbox One در طول این سالها استفاده کردهاست. از تکنولوژی هپتیک فیدبک برای کنترلر ها گرفته، تا استفاده از کلاود برای هوش مصنوعی بازی و به گفته dan Greenawalt خالق سری، این عنوان پیشرو تکنولوژی در بین تمام استودیو های مایکروسافت محسوب میشود.
Cuphead
سازنده : Studio MDHR
سال عرضه : 2017
امتیاز تحریریه : 8.81
بررسی بازی Cuphead
در نگاه اول شاید Cuphead شبیه به تعداد زیادی بازی دو بعدی Side Scrolling باشد که این روزها تولیدکنندههای مستقل علاقه بسیاری به آن پیدا کردهاند. با این حال کافیست دقایقی به تجربه این ساخته StudioMDHR بپردازید تا متوجه شوید که شاید ظاهر Cuphead با توضیح ارائه شده یکسان باشد اما در واقع اثری Run and Gun به همراه تمرکز زیاد روی مبارزه با باسهاست. باسهایی که گیمر باید برای شکست دادن هر کدام رویکردی کاملا متفاوت را اتخاذ کند. جدای از این مسئله نباشد فراموش کنیم که درجه سختی چالشبرانگیز یکی دیگر از نکاتی است که Cuphead با آن شناخته میشود. درجه سختی که البته با وجود المانهای نقش آفرینی میتوان آن را به شکلی استاندارد و مناسب در نظر گرفت. بازی Cuphead یکی از بهترین آثار مستقل این نسل است که با گرافیکی فوقالعاده و گیمپلی جذاب و نفسگیر میتواند برای ساعتها مخاطبها را سرگرم کند. مخاطبهایی که شاید نتوانند تجربهای مشابه با این اثر را در جای دیگری پیدا کنند.
Inside
سازنده : Playdead
سال عرضه : 2016
امتیاز تحریریه : 8.95
بررسی بازی Inside
استودیوی مستقل Playdead با استفاده از تجربه خاص Limbo توانست Inside را به بهترین شکل بسازد که میتواند به صورت همزمان زیبا و البته ترسناک باشد. ساختار بازی ترکیبی از معماهای جذاب و پلتفرمر است که در عین سادگی گیمر را به شدت درگیر خود می کند. طراحی محیطهای بسیار زیبا نیز نکته دیگری است که شاید در همان دقایق ابتدایی نظر هر گیمری را به خود جلب کند و این بازی میتواند تا پایان نیز جذابیت خود را حفظ کند. Inside از لحاظ داستانی بسیار قدرتمند است و در حالی که دیالوگی برای آن نوشته نشده قدرت آن را دارد که به آسانی منظور خود را به گیمر القا کند. بدون شک میتوان از Inside به عنوان نماد بازیسازی مستقل به شکل مدرن و البته حرفهای یاد کرد.
Ori and the Will of the Wisps
سازنده : Moon Studios
سال عرضه : 2020
امتیاز تحریریه : 9
بررسی بازی Ori and the Will of the Wisps
Ori and the Will of the Wisps ادامه موفق بر نسخه اول یعنی Blind Forest بود که در زمینه های گوناگون حتی از آن نیز پیش گرفت. داستان، اتمسفر، و گیم پلی همه دنیای جادویی که در برابر چشمان قرار میگرفتند به مرحله بالاتر بردند تا بتوان در دنیای پر از سحر و جادوی آن غرق شد. درکنار اینها باید موسیقی را به عنوان نقطه عطف پایانی در نظر گرفت که همه چیز جان و روحی پرقدرت بخشید تا بتوان ارتباطی بسیار عمیق تر با تمام اجزای بازی برقرار کرد. اما بازی فقط اینها نبود، گسترش موارد المان های RPG و گسترده شدن عمق گیم پلی، تجربه ای بود که Will of The Wisps را به یکی از به یادماندنی ترین بازی های Xbox تبدیل کرد. زیبایی و دنیای جادویی که نظیر آن را حتی در معدود بازی های AAA میتوان یافت. حتی اگر نسخه اول را بازی نکردید، پیشنهاد میکنیم که حتما این نسخه را بازی کنید چرا که به طور قطع تبدیل به یکی از تجربه های فراموش نشدنی شما بر روی Xbox خواهد شد.
Forza horizon 4
سازنده : Playground Games
سال عرضه : 2018
امتیاز تحریریه : 9.56
بررسی بازی Forza Horizon 4
در دورانی که هر کدام از آیپی های بزرگ مایکروسافت مثل هیلو و گیرز از دوران اوجشان فاصله گرفته و به نحوی افت کردهاند، شاید تنها بتوان عنوان فورتزا هورایزون را برگ برنده مایکروسافت در نسل هشتم کنسولها دانست. سری هورایزون شماره به شماره پیشرفت کرد و در نسخه چهارم، شاهد یکی از کاملترین عناوین ریسینگ عرضه شده در تاریخ صنعت ویدیو گیم هستیم. هورایزون ۴ علاوه بر داشتن تمام ویژگیهای سری موتور اسپورت، همانند لیست بلند و بالای اتومبیلها، استفاده از هوش مصنوعی درایواتار و موارد بصری و تکنیکی مثل نرخ فریم ۶۰ بر روی کنسول Xbox One X، دارای موارد منحصر به فردی همانند تغییر پویا فصلها و دنیای اشتراکی در بین بازیکنان است. بدین صورت شماره چهارم تبدیل به تنها عنوان ریسینگی میشود که به بازیکن اجازه خواهد داد در فصول مختلف و در شرایط آب و هوایی متفاوت به انجام مسابقه با دیگر بازیکنان بپردازد. همچنین به لطف اشتراک دنیا ها، حس پویایی محیط کاملا برای بازیکن به ارمغان خواهد آمد. با هر بار تجربه بازی، شاهد حضور دیگر بازیکنانی خواهید بود که همانند شما در حال انجام مسابقات هستند. علاوه بر این موارد، طراحی فوقالعاده انگلستان در کنار مسابقات متنوع و خاطره انگیر بازی، همانند مسابقه با اتومبیل warthog از سری هیلو، جزو مواردی هستند که تجربه شماره چهارم را نه تنها به یکی از لذت بخشترین عناوین ریسینگ، بلکه تبدیل به یکی از بهترین عناوین عرضه شده بر روی کنسول Xbox One میکند.
[QUOTE=”Ozzy the turtle, post: 4803934, member: 132123″]
اینساید کجاش انحصاریه وقتی با فاصله کمتر از دو ماه برای ps4 هم اومد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
[TABLE]
[TR]
[TH]Release[/TH]
[TD][LIST]
[*][B]Xbox One[/B]
[*]June 29, 2016
[*][B]Microsoft Windows[/B]
[*]July 7, 2016
[*][B]PlayStation 4[/B]
[*]August 23, 2016
[/LIST][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
این نباید تو لیست باشه ، حق کاپ هد رو خورده !!!!!!!!!!!!
[/QUOTE]
در انتهای لید مطلب اشاره شده که عناوین انحصار زمانی هم تو لیست هستند.
[QUOTE=”alirezabahr, post: 4804109, member: 152941″]
درود
پسر من 12 سالش هست اما خیلی بازی های اکشن دوست داره.. لطفا معرفی کنید چه بازی براش مناسب هست.
[/QUOTE]
درود
لطف کنید بحث رده بندی سنی رو رعایت کنید. بسیاری از بازی های اکشن درشون خشونت بی حد و نصاب وصحنه های زننده و فحش و است که اصلا مناسب این سن نیست پیشنهادم بازی های ورزشی جذاب مثل ریسینگ ها یابازی های پلتفرمر جذاب است سری باز یهای rayman برای اکثر سنین جذاب هستند مخصوصا اگر چند نفره بازی بشوند. شوتر های اونلاین هم هستند خشونت رو به اون شکل به نمایش نمی گذارند.
درود
پسر من 12 سالش هست اما خیلی بازی های اکشن دوست داره.. لطفا معرفی کنید چه بازی براش مناسب هست.
درود
اکر منظور فقط بحث بازی های انحصاری است بحث سابجکتیو خواهد بود. من این نسل به اندازه تمام ساعت هایی که بازی های انحصاری سونی رو بازی کردم در مجموع ، بازی های forza Horizon 3 و 4 رو بازی کردم. کنسول ایکس باکس اکوسیستم راحت تری داره به نظر من. بحث اینکه خیلی یوزر فرندلی تره ازسونی بخاطر ویژگی های مثل بک وارد کامپیتبل ، گیم پس و کلاً دانلود های راحت تر اونلاین قوی ترو …