پر فروش ترین فیلم های ساخته شده بر اساس بازی ها

برای مشاهده آیتم پرفروش ترین فیلم‌های ساخته شده بر اساس بازی ها در یوتوب کلیک کنید

به نظر می رسد نفرین فیلم های اقتباسی از بازی تمامی ندارد و هر سال شاهد فیلم‌های اقتباسی هستیم که یا شکست می خورند یا اینکه از سطح انتظارات پایین تر ظاهر می شوند. جالب است بدانید که طی سه دهه گذشته بیش از 40 فیلم سینمایی بر اساس بازی های ویدیویی اقتباس شدند که تعداد عناوین موفق آن‌ها از تعداد انگشتان یک دست هم بیشتر نمی شود. با این حال در بین همین آثار ، 10 فیلم در گیشه موفق تر از دیگر اثار ظاهر شدند ، اثاری که شاید برایتان عجیب باشد حتی با فروش نسبتا بالا هم تهیه کنندگانشان را نا امید کردند. برای دلایل این موضوع در ادامه همراه ما باشید.

شماره 10

Assassin’s Creed

فروش جهانی: 241 میلیون دلار
لیست را با یکی از بزرگترین شکست خوردگان شروع می‌کنیم. اقتباس سینمایی از سری Assassin’s Creed تمامی گزینه‌های موفقیت را در خود جای داده بود. ترکیب بازیگران عالی به علاوه کارگردانی که سابقاً با بخشی از همین تیم، یک اقتباس شکسپیری موفق ساخته بود، همه را امیدوار به اثری باکیفیت کرده بود اما نتیجه نهایی یک شکست تمام و عیار از جنبه هنری و تجاری بود. یک فیلمنامه شلخته که تکیلفش با خودش مشخص نبود و بازیگرانی که انگار علاقه چندانی به حضور در فیلم نداشتند به همراه فاصله گرفتن زیاد از خط داستانی بازی‌ها باعث شد تا اقتباس سینمایی Assassin’s Creed هیچ کس را راضی نکند.

شماره 9

Tomb Raider (2018)

فروش جهانی: 275 میلیون دلار
اولین اقتباس از بازی‌های Tomb Raider تا همین چند هفته پیش، کماکان موفقترین اثر اقتباسی از بازی‌ها در گیشه آمریکای شمالی بود. بعد از ساخت یک ریبوت موفق از بازی‌ها، هالیوود که این روزها مخزن ایده‌های تکراری است به فکر ریبوت کردن فیلم‌های توم ریدر افتاد. این بار هم باز به سراغ بازیگر زنی رفتند که تازه جایزه اسکار گرفته بود و یواش یواش در حال تبدیل شدن به یک سوپراستار جدید بود. «آلیشا ویکاندر» جانشین «آنجلینا جولی» شد تا قرائت جدیدی از ماجراهای «لارا کرافت» در سینما به تصویر کشیده شود. با بودجه‌ای کمتر از نسخه 2 دهه قبل، فیلم ساخت سال 2018 توانست به موفقیتی نسبی در گیشه برسد و از نظر هنری عملکرد بهتری نسبت به خواهر پیشین خود داشته باشد اما باز هم فراتر از سطح متوسطی که از این قبیل اقتباس‌ها داریم نرفت.

شماره 8

Lara Croft: Tomb Raider

فروش جهانی: 275 میلیون دلار
اشتباه نکنید، دو تایی نمی‌بینید. زمانی که «آلیشا ویکاندر» هنوز در حال گذراندن دوره دبستان بود، لارا کرافت برای اولین بار پا به عرصه سینما گذاشت. آنجلینا جولی دو کلت معروف لارا را به دست گرفت و یک قهرمان اکشن زن جدید را به سینما معرفی کرد. شاید این فیلم نظر مثبت منتقدان را به خود جلب نکرد اما یکی از موفقترین فیلم‌های سال 2001 از نظر تجاری بود و در بین پرفروش‌ترین فیلم‌های آن سال، در رتبه پانزدهم قرار گرفت. موفقیت فیلم اول باعث ساخته شدن دنباله‌ای شد که در کنار شکست تجاری و هنری کاملی که به بار آورد، باعث شد جان دِبونت، یکی از موفقترین کارگردانان سینمای اکشن در دهه 90، برای همیشه کارگردانی را کنار بگذارد.

شماره 7

Resident Evil: Afterlife

فروش جهانی: 300 میلیون دلار
زمانی که به نظر می‌رسید نفس‌های فرنچایز سینمایی Resident Evil به شماره افتاده، پاول اندرسون منفور با موج سواری بر موفقیت فیلم Avatar و تبلیغ این نکته که فیلم Resident Evil: Afterlife با همان دوربین‌هایی ساخته شده که فیلم آواتار ساخته شده بودند، از فرصت ویژه قیمت بالاتر بلیط فیلم‌های سه بعدی حداکثر استفاده را کرد و جان دوباره‌ای به این فرنچایز بخشید. Afterlife پرفروش‌ترین نسخه این سری در گیشه آمریکای شمالی به حساب می‌آید و رشد فروش جهانی‌اش را هم مدیون وقفه 3 ساله بین خودش و قسمت قبلی و همچنین افزایش تعداد سالن‌های سینما در کشورهایی که سری رزیدنت ایول در آن‌ها محبوبیت ویژه‌ای داشتند (مثل چین، خاورمیانه و …) ، بود.

شماره 6

Resident Evil: The Final Chapter

فروش جهانی: 312 میلیون دلار
آخرین فصل از سری فیلم‌های Resident Evil به طرز عجیبی کم فروش‌ترین آن‌ها در گیشه آمریکای شمالی به حساب می‌آید، آن هم با فروش ناچیز 27 میلیون دلاری! در شرایط عادی چنین فروشی به معنی شکست یک فیلم است اما بودجه 40 میلیون دلاری فیلم و به همراه فروش جهانی خیره کننده آن که 160 میلیون دلار آن به تنهایی از گیشه چین به دست آمده است، باعث شده تا تبدیل به یکی از پرفروش‌ترین آثار اقتباسی از بازی‌های ویدئویی باشد. کیفیت هنری کار، مثل همیشه و مثل همه ساخته‌های پاول اندرسون ضعیف بود و طرفداران سری رزیدنت ایول را به هیچ وجه راضی نکرد اما میانگین امتیازات این قسمت، بالاتر از تمامی قسمت‌های قبلی بود.

شماره 5

Prince of Persia: The Sands of Time

فروش جهانی: 336 میلیون
امیدهای بسیاری پشت اقتباس سینمایی از سری متأخر Prince of Persia جمع شده بود. حضور «جری بروکهایمر» در مقام تهیه کننده و تکیه زدن «مایک نیوئل» بر صندلی کارگردان باعث شده بود تا استودیوی دیزنی انتظار داشته باشد که این فیلم، سری جدیدی همانند سری دزدان دریایی کارائیب را برای آن‌ها به ارمغان بیاورد. بازخوردهای متوسط منتقدان و بودجه 200 میلیون دلاری به همراه «جیک جیلنهال» در مرکز این فیلم که به هیچ وجه یک سوپراستار تضمین کننده موفقیت در گیشه نبود، باعث شد تا فیلم با وجود فروش نسبتاً خوب، برچسب یک اثر ناموفق را برخود ببیند، حتی با وجود رضایت نسبی طرفداران بازی.

شماره 4

The Angry Birds Movie

فروش جهانی: 352 میلیون دلار
بازی‌های Angry Birds یک تب طوفانی بودند که تمام عالم و نه فقط دنیای بازی‌های ویدئویی را در برگرفتند. در زمان اوج نام و نشان این IP، بر هر طرف که سر می‌گرداندیم اثری از این پرندگان خشمگین دیده می‌شد. همانطور که اشاره کردیم، هالیوود مخزن ایده‌های تکراری است طوری که تهیه کنندگان از همون روز اولی که این پرنده‌ها مشهور شدند به دنبال ساخت فیلمی بر اساس آن‌ها بود. تلاش‌های هالیوود 10 سال بعد از عرضه اولین قسمت از بازی‌ها به ثمر نشست و بالاخره در سال 2016 فیلم انیمیشنی پرندگان خشمگین با استفاده از صداپیشگی کمدین‌های معروفی چون «جیسون سودِیکیس»، «جاش گَد» و «بیل هیدِر» اکران شد و به اندازه‌ای موفق بود که ساخت دنباله‌ای را تضمین کند که در سال جاری اکران خواهد شد.

شماره 3

Rampage

فروش جهانی: 428 میلیون دلار
می‌دانید چه چیزی عجب‌تر از یک بازی ویدئویی‌ست که در جریان آن به وسیله چند هیولا آسمان‌خراشها را از بین می‌برید و انسان‌های بیگناه را می‌بلعید؟ اینکه 30 سال بعد از عرضه این بازی، کسی تصمیم بگیرد بر اساس آن فیلم بسازد! حالا اگر در این فیلم «دوین جانسون» در نقش یک دانشمند سابقاً ارتشی که با یک گوریل غول‌پیکر دوست است هم حضور داشته باشد که همه چیز بیش از پیش عجیب می‌شود. علاقه مخاطب امروزی به سه عنصر جانوران عظیم الجثه تخریبگر، جلوه‌های ویژه بیش از حد و خود شخص دوین جانسون، فیلم نسبتاً ضعیف Rampage که سومین همکاری «برد پیتون» در مقام کارگردان و راک در نقش اصلی بود را به موفقیتی مثل همکاری‌های قبلی آن‌ها تبدیل کرد.

شماره 2

Warcraft

فروش جهانی: 434 میلیون دلار
بعد از موفقیت بی سابقه سری ارباب حلقه‌ها، تمام استودیوهای هالیوود در به در به دنبال ارباب حلقه‌های بعدی می‌گشتند. در همین زمان بود که بازی World of Warcraft به بازار عرضه شد و تبدیل یکی از مهمترین IPهای صنعت سرگرمی شد و هالیوود هم صدای ماشین بخت و اقبال را شنید که 3 عدد هفت را در کنار هم نشان می‌داد. اینکه چرا حدوداً 10 سال زمان برد تا بالاخره فیلم Warcraft روی پرده‌های سینما نقش ببندد داستانیست طولانی اما مهمترین و عجیب‌ترین نکته ماجرا اینجاست که وارکرفت با وجود اینکه لقب پرفروشترین اقتباس سینمایی بازیهای ویدئویی را یدک می‌کشد، یکی از شکست خوردگان هم به حساب می‌آید و ضرری 30 تا 40 میلیون دلاری روی دست سرمایه‌گذاران باقی گذاشته است. بودجه بالا، هزینه اکران زیاد، هزینه‌های چندین پروژه نیمه تمام در طول ده سال و فروش کمتر از 50 میلیون دلار در آمریکای شمالی، باعث شدند تا وارکرفت با وجود فروش بیش از 400 میلیون دلاری، اثری ناموفق از دید تهیه‌کنندگانش باشد.

شماره 1

Pokémon Detective Pikachu

فروش جهانی: 422 میلیون دلار تا به امروز
انتخاب رایان رینولدز به عنوان صداپیشه شخصیت محبوب پیکاچو از همان ثانیه اول، با واکنش سرد طرفداران رو به رو شد اما بعد از اکران فیلم، از آن به عنوان یکی از نقاط قوت اصلی فیلم یاد می‌شود. این فیلم بعد از اکران، به دو رکورد مهم در بین اقتباس‌های سینمایی از بازی‌ها دست پیدا کرده است، اول اینکه بعد از 18 سال توانست مقام پرفروش‌ترین اقتباس سینمایی بازی‌ها در آمریکای شمالی را از تومب ریدر بگیرد و دوم اینکه تبدیل به اولین اثر این چنینی شد که میانگین امتیازات آن در وبسایت متاکریتیک از عدد 50 عبور کرده است. فروش جهانی فیلم در حال حاضر با وجود به شماره افتادن، کماکان ادامه دارد.

خروج از نسخه موبایل