بهترین ها

بهترین بازی های دهه اخیر

برای مشاهده بهترین بازی های دهه اخیر در یوتوب کلیک کنید

باورش سخت است اما یک دهه دیگر هم گذشت و ما به عنوان شیفتگان صنعت بازی هنوز هم در پی بازی کردن عناوین درجه یک جدید هستیم. به لطف پیشرفت تکنولوژی و افزایش محبوبیت این صنعت ؛ طی دهه گذشته شاهد بازی هایی بودیم که مرزهای نبوغ و جذابیت را درنوردیدند و ما را روزها ، ماه ها و حتی سال ها با خود درگیر کردند. عناوین که تاثیر فوق العاده ای روی روند رو به رشد جهان بازی گذاشتند و حالا وقت آن رسیده تا کمی نوستالژی تجربه کنیم و با سفر کوتاهی در زمان ؛ یاد خاطرات خوب خود را با این بازی ها زنده کنیم. در این آیتم 15 بازی برتر صنعت بازی از نگاه تحریریه بازی سنتر را با یکدیگر مرور می کنیم. برای تهیه این آیتم ، فهرستی متشکل از 60 بازی تهیه شد و نمرات اعضای تحریریه 15 بازی برتر را مشخص کرد. فقط پیش از شروع این را هم بگوییم که عناوین برتر زیادی در این فهرست حضور ندارند و این به معنای بی احترامی به ان ها نیست بلکه تنها به دلیل تفاوت سلایق است. پس این شما و این هم فهرست 15 بازی برتر دهه گذشته از نگاه بازی سنتر.


mass effect 2

  1. Mass Effect 2

سازنده : Bioware
زمان عرضه : 26 ژانویه 2010
پلتفرم : Xbox 360  ، PS3 ، PC
متوسط نمره : 8.95

با نگاهی به کارنامه استودیو Bioware طی یک دهه گذشته متوجه می‌شویم که آخرین بازی باکیفیت آن‌ها Mass Effect 2 است. عنوانی که اوایل 2010 برای پلتفرم‌های مختلف منتشر شد و همچنان به عنوان یکی از بهترین نقش‌آفرینی‌های علمی تخیلی تاریخ شناخته می‌شود. در شرایطی که قسمت اول این مجموعه نتوانسته بود تمام وعده‌های Bioware را تبدیل به واقعیت کند، اعضای مختلف این استودیو با حضور چهره‌ای همچون کیسی هادسون به عنوان کارگردان توانستند تمام ضعف‌های گذشته را در Mass Effect 2 برطرف کنند. بازی که جدای از تمام نکات مثبت خود توانست یکی از بهترین دنیاهای علمی تخیلی معاصر را شکل دهد. داستان قدرتمند، شخصیت‌پردازی جالب توجه، گرافیک خوب و گیم‌پلی روان مجموعه‌ای از نکاتی را شکل داده بودند که نهایتا شرایط را برای توسعه آخرین بازی قابل توجه Bioware فراهم کردند. استودیویی که از ابتدای نسل فعلی کنسول‌های خانگی نتوانسته انتظارات موجود را با ساخته‌های مختلفش همچون Anthem و Dragon Age Inquisition برآورده کند.


  1. Hotline Miami

سازنده : Dennaton Games
زمان عرضه : 23 اکتبر 2010
پلتفرم : PS4  ، PS3 ، PS Vita ، PC ، Switch ، Android
متوسط نمره : 9

داستان ساخت و عرضه هاتلاین میامی شبیه به فیلم‌های هالیوودی است. داستان بازیسازی که تا سال‌ها برای دل خودش بازی می‌ساخت تا اینکه یک روز تصمیم گرفت با کمک دوستش ، عنوانی تجاری و جذاب را بسازد. جدا از این داستان باید اعتراف کرد هاتلاین بدون شک یکی از تاثیرگذارترین بازی‌های دهه گذشته است. یک تاپ داون شوتر خشن و به شدت بی رحم که به لطف داستان سرایی کم نظیرش که وام دار تارانتینو است و موسیقی فوق العاده اش به اثری منحصر به فرد تبدیل شد. گیم پلی هاتلاین در عین سخت بودنش به شدت جذاب است و طراحی بازی به گونه ای است که برای پیشروی حتما نیاز به استراتژی دقیقی دارید. خشونت افسار گسیخته و موسیقی سریع هم مزید علت شدند تا این بازی گیم پلی به شدت هیجان انگیر داشته باشد. البته  نباید هاتلاین میامی را تنها به چشم یک بازی مستقل پرطرفدار و مشهور دید زیرا این بازی باعث رونق گرفتن بازار عناوین مستقل شد و Devolver را به شرکت پرنفوذ امروز مبدل کرد.


forza horizon 4

  1. Forza Horizon 4

سازنده : Playground Games
زمان عرضه : 2 اکتبر 2018
پلتفرم : Xbox One ، PC
متوسط نمره : 9

 وقتی خالقان سری فورتزا موتور اسپورت و درت دست به ساخت یک عنوان ریسینگ بزنند دور از ذهن نیست که نتیجه آن به یک شاهکار تبدیل شود. سری فورتزا هورایزون دقیقا همان شاهکار و معجونی است که عاشقان سبک ریسینگ منتظر آن بودند. هورایزون در هر شماره موفق شد تا استانداردهای جدیدی را وارد بازی کند. اما شماره چهارم پا را فراتر گذاشت و با افزودن مواردی مانند چرخه پویا فصل‌ها و ارائه نرخ فریم ۶۰ در دنیای open world خود در کنار هزاران مسابقه و صد ها ماشین قطعا به بزرگترین عنوان ریسینگ دهه گذشته و حتی تمام ادوار تبدیل می‌شود. به لطف فیزیک و هندلینگ بی‌نظیر بازی که از سری موتوراسپورت وام گرفته شده و در کنار گیم‌پلی نیمه آرکید سری که یادآور جذابیت فراوان شماره‌های اول سری درت است، این عنوان موفق شد تا در نسل هشتم کنسول‌ها از هر عنوان ریسینگ دیگری پیشی گرفته و تبدیل به انتخاب اول بازی‌سنتر در میان دیگر عناوین سبک ریسینگ شود.


super mario galaxy 2

  1. Super Mario Galaxy 2

سازنده : Nintendo EAD Tokyo
زمان عرضه : Wii
پلتفرم :  23 می 2010
متوسط نمره : 9

بعد از عرضه نسخه اول سوپر ماریو گلکسی انقلاب بزرگی در لول دیزاین بازی‌های پلتفرمر سه بعدی به وجود آمد. بیراه نیست اگر بگوییم مشکلات اساسی لول‌دیزاین در بازی‌های این‌چنینی مثل تشخیص فواصل برای پرش و زاویه دوربین با عرضه نسخه اول گلکسی تا حدود زیادی حل شدند؛ اما این انقلاب نیاز به تکامل داشت و این تکامل با خلق نسخه دوم این عنوان انجام شد. سوپر ماریو گلکسی 2 به دلیل اینکه خیلی جلوتر از زمان خودش عرضه شده بود و مشکلات سخت‌افزاری کنسول Wii مانع می‌شد تمامیت خودش را نشان دهد؛ اما بدون شک پایه ریز خلق آثاری همچون سوپرماریو آدیسی بود. یکی از مهمترین خصوصیات این بازی پرکردن مراحل بازی با جزییات ساده و کم بود که باعث می‌شد تجربه بصری این پلتفرمر سه بعدی ورای تمام عناوین مشابهی باشد که تا آن زمان عرضه شده بود. سوپر ماریو گلکسی با وفاداری به مهمترین المان یک بازی یعنی سرگرم‌کنندگی و تنوع مراحل در دنیایی رنگارنگ و مینیمال بدون شک یکی از مهم‌ترین عناوین یک دهه گذشته به‌شمار می‌آید.


  1. Portal 2

سازنده : Valve
زمان عرضه : 19 آپریل 2011
پلتفرم : Xbox 360 ، PS3 ، PC
متوسط نمره : 9.05

شرکت «ولو» (Valve)  در دهه اخیر به غیر از به جان رساندن طرفداران سری «هف لایف» (Half Life) به لبشان ، دستاورد دیگری نیز داشت که آن را باید عرضه موفق سری بازی «پورتال» (Portal) دانست.

«ولو» یکی از پیشروترین سازندگان بازی در حیطه استفاده از فیزیک کاملا واقعی است. به سختی می توانید صحنه ای در  بازی های آنها پیدا کنید که قوانین فیزیک در آن نقض شود.این شرکت از همین دستاورد عالی استفاده کرده و یک بازی «پازل» مبتنی بر آن ساخته که همین سری «پورتال» است. گاهی حل کردن معماهای بازی آن چنان به فیزیک صحیح آن بستگی دارد که برای پیدا کردن راه حل باید علم فیزیک و تناسبات آن را مورد مطالعه جدی قرار دهید! ایده ناب بازی یعنی اسلحه ای که بتواند در بین سطوح مختلف یک پرتال ایجاد کند باعث ساخت یکی از جذاب ترین و قطعا خلاقانه نرین بازی های دهه شده است و قسمت دوم به لطف اضافه کردن بخش Co-op نام خود را برای همیشه در تاریخ ثبت کرد.


horizon zero dawn

  1. Horizon Zero Dawn

سازنده : Guerrilla Games
زمان عرضه : 28 فوریه 2017
پلتفرم : PS4
متوسط امتیاز : 9.05

تا قبل از نسل هشتم کنسول‌ها، استودیو گوریلا گیمز را همه با نام کیلزون می‌شناختند. مجموعه شوتری که بصورت انحصاری برای کسنول‌های سونی منتشر می‌شد. اما با عرضه پلی استیشن چهار این استودیو تصمیم گرفت تا دست به بزرگترین ریسک تاریخ خود بزند و عنوانی کاملا جدید را ارائه کند. با معرفی Horizon Zero Dawn مشخص شد که اثر جدید گوریلا کوچک‌ترین شباهتی به سری کیلزون ندارد. در آن هنگام بسیاری از گیمرها به موفقیت این بازی شک داشتند و از نظرشان گوریلا باید همان مسیر قبلی را ادامه می‌داد. اما سرانجام در سال 2017 بازی هورایزن عرضه شد و به معنی واقعی صنعت ویدیوگیم را شوکه کرد. گوریلا توانسته بود بهترین بازی تاریخ خود را بسازد؛ یک بازی open world با سبک گیم‌پلی خاص و منحصر بفرد و داستانی پرجزئیات و جدید. مبارزه با ربات‌های غول پیکر بازی تجربه نابی است که فقط در Horizon میتوان به آن رسید و بدون شک تا کنون چیزی شبیه به آن در هیچ عنوانی تجربه نکرده‌اید.


bloodborn

  1. Bloodborne

سازنده : FromSoftware
زمان عرضه : 24 مارچ 2015
پلتفرم : PS4
متوسط نمره : 9.1

دقیقا زمانی که همه انتظار آن داشتند تا نسخه جدید سری سولز معرفی شود، میازاکی با معرفی Bloodborne همه را انگشت به دهان گذاشت. وابستگی زیاد طرفداران سری سولز در مبارزاتشان به سپر(Shield) باعث شد تا میازاکی در بلادبورن آن را حذف کرده و با افزایش سرعت درگیری‌ها،  چالش جدیدی را پیش روی علاقه مندان به آثار خود قرار دهد. داستان اسرارآمیز بازی و خلق دنیایی شبیه به رمان‌های اچ.پی لاوکرفت ، یکی از ویژگی‌های مهم این اثر به حساب می‌آید. تغییرات چشم‌گیر در مبارزات بازی به واسطه حذف طعنه‌آمیز سپر و همینطور اهمیت زمان‌بندی هنگام داج زدن در مبارزات باعث شده بود در کنار افزایش سرعت مبارزات، شاهد تجربه‌ای منحصر به فرد و جدید در بلادبورن باشیم. اگرچه این بازی در رشته سولز‌لایک‌ها قرار می‌گیرد؛ اما به عنوان یک اثر جذاب نشان داد می‌توان سولزلایکی ساخت که از لحاظ ساختار صرفا یک کپی برداری نباشد، از این رو بیراه نیست اگر بگوییم خلق آثاری همچون Nioh وام‌دار بلادبورن هستند.


Spec Ops The Line

  1. Spec Ops: The Line

سازنده : Yager Development
زمان عرضه :  26 جون 2012
پلتفرم : Xbox 360 ، PS3 ، PC
متوسط نمره : 9.18

دنیای بازی‌های رایانه‌ای میزبان فرنچایز‌های پر فراز و نشیب زیادی است. عناوینی که در دوره‌هایی به شدت درخشیدند اما پس از مدتی به حاشیه رانده شدند. یک فوتبالیست مشهور را تصور کنید که در دوران اوج بازی خود است. پس از ده یا پانزده سال شاید دیگر کسی او را چندان به یاد نیاورد. صنعت بازی‌های رایانه‌ای هم یک چنین بازیکنی دارد. بازیکنی که زمانی ستاره بود اما پس از مدتی به حاشیه رانده شد؛ نام این بازیکن Spec Ops است. در سال 2012 Spec Ops: The Line پس از گذشت ده سال از انتشار آخرین نسخه مجموعه عرضه شد و توانست خاطرات نسخه‌های ضعیف قدیمی را محو کند. مهمترین ویژگی بازی فضاسازی و اتمسفر بینظری بود که تا قبل از آن کمتر تجربه کرده بودیم. این اتمسفر در کنار داستان و روایت خارق‌العاده آن معجزه کرده بود. The Line بدون شک بهترین بازی جنگی از منظر داستان است ، داستانی که خود برداشتی از رمان مشهور «دل تاریکی» نوشته جوزف کونراد بود و بازیکن را غرق در خود می‌کرد.


Batman Arkham City

  1. Batman Arkham City

سازنده :  Rocksteady
زمان عرضه : 18 اکتبر 2011
پلتفرم : Xbox 360 ، PS3 ، PC
متوسط نمره : 9.27

Arkham City  را باید تکامل و به اوج رسیدن یک ایده موفق دانست. اگر نسخه قبلی این سری یعنی Arkham Asylum توانسته بود با نیم نگاهی به سری Bioshock  و رپچر، به دنیای جنون آمیز و متحیر کننده تیمارستان آرکهام شکل بدهد، Arkham City این تجربه بدیع و جذاب را در ابعادی بسیار وسیع‌تر و در قالب یک شهر کامل که در آن پلیرها آزادی عمل دارند، ارائه می¬کند. اما حرکت به سمت یک دنیای (Open World) تنها برگ برنده AC نیست و این عنوان از حیث گیم‌پلی و بخصوص سیستم مبارزات هم یک انقلاب کوچک محسوب شده و پایه گذار سیستمی است که امروز بازی‌های ابرقهرمانی بزرگ دیگری چون Spiderman بر روی شانه‌های آن ایستادند. ترکیب لذت بخش مبارزات مخفی کارانه به سبک بتمن در دنیای بزرگ و پر جزییات شهر آرکهام  که در آن جوکر و دیگر دشمنان بتمن جولتن میدهند، Batman Arkham City به بهترین بازی ابرقهرمانی دهه اخیر تبدیل کرده است.


The Witcher 3: Wild Hunt

  1. The Witcher 3: Wild Hunt

سازنده : CD Projekt RED
زمان عرضه : 19 می 2015
پلتفرم : Xbox One ، PS4 ، PC
متوسط نمره : 9.3

گذر زمان در جهان بکر و اسثنایی ویچر 3 همان چیزی است که از یک اثر فانتزی غنی در مدیوم بازی‌های ویدیویی می‌خواهیم. کار عظیم سی دی پراجکت رد فقط خلق روح اثر ساپکوفسکی در یک بازی ویدیویی نبوده، بلکه فراتر از آن‌ها رفته و هویت مستقل خودش را هم در کنار روح اصلی اثر پیدا کرده است. ویچر به‌گونه‌ای توانسته در یک اثر Open world بزرگ داستان خود را روایت کند که تا لحظه‌ی آخر داستان اصلی و همینطور خرده‌داستان‌های ماموریت‌های فرعی کم‌نظیر است. ویچر شاید به‌اندازه‌ی بازی‌های نقش آفرینی‌ کلاسیک نتواند المان‌های نقش آفرینی‌اش را تا آن اندازه به رخ بکشد اما هم می‌تواند طرفداران عناوین RPG را بسیار مشعوف کند و هم هر گیمر دیگری را. باید ویچر را تجربه کرد تا احترام سازنده به هر لحظه‌ی زمان بازی گیمر را درک کرد و سی دی پراجکت را ستود. ویچر ۳ اثری است که زندگی در گوشه‌گوشه‌اش جریان دارد. گذراندن لحظات تلخ و شیرین در جهان بازی و همراه شدن با داستان قهرمانانش، این بازی را در کتاب تاریخ بازی‌های ویدیویی و ذهن علاقه‌مندان این مدیوم ماندگار کرد.


  1. GTA V

سازنده : Rockstar North
زمان عرضه : 17 سپتامبر 2013
پلتفرم :  Xbox 360 ، Xbox One ، PS3 ، PS4 ، PC
متوسط نمره : 9.3

بسیاری از عناوین حاضر در لیست پیشرفت خود را مدیون سری GTA و استاندارد هایی هستند که هر شماره از این مجموعه وارد صنعت ویدیو گیم کرده‌است. شماره پنجم هم از این قاعده مستثنی نیست و راک استار موفق شد در کنار خلق یکی از سرگرم کننده ترین عناوین Open world تاریخ، به بیان مشکلاتی که جهان مدرن با آن دست و پنجه نرم می‌کند  را در قالب داستانی جذاب بازگو کند. GTA V به شکل استادانه‌ای موفق شده سه قهرمان اصلی داشته باشد که هر کدام دارای شخصیت پردازی منحصر به فرد خود هستند. هر کدام از این شخصیت‌ها از دل قشری متفاوت بیرون آمده‌اند و به زیبایی و شاید هم بتوان گفت به تلخی بیان‌گر تفاوت های قشر مرفه و فقیر هستند. وسعت بازی به قدری است که حتی با وجود محدودیت‌های فراوان کنسول‌های نسل هفتمی، شاهد مواردی هستیم که با گذر این همه سال از عرضه بازی، همچنان در هیچ کدام از عناوین عرضه شده دیده نمی‌شود. مواردی همانند هوش مصنوعی، داستان، ماموریت های فرعی و بخش آنلاین بازی کلاس درسی برای دیگر شرکت‌هایی است که قصد دارند دست به ساخت یک بازی جدید بزنند.


red dead redemption 1

  1. Red Dead Redemption 1

سازنده : Rockstar San Diego
زمان عرضه : 18 می 2010
پلتفرم : Xbox 360 ، PS3
متوسط نمره : 9.45

شاید کمتر کسی به خاطر داشته باشد ولی زمانی سری بازی Red Dead جزئی از آثار کمپانی ژاپنی «کپکام» (Capcom) بود.  از دل عنوانی که می رفت تبدیل به شکستی همه جانبه برای سازنده اش باشد یکی از بهترین مجموعه‌های دهه و حتی تاریخ صنعت بازیسازی زاده شد. «راک استار» گویی یک چوب جادوی اصل در اختیار دارد که با آن می تواند از هر چیزی طلا درست کند. این چوب جادو در واقع داستان سرایی قدرتمند، شخصیت پردازی خارق‌العاده، گیم پلی اعتیادآور و ایجاد اتمسفر واقعی است که بازی Red Dead Redemption را به جایگاه کنونی رسانده است. Redemption را هم باید اوج تلاقی ژانر وسترن با بازی‌های رایانه‌ای نام برد. استودیو راکستار سن دیگو توانست با RDR و ضدقهرمان دوست داشتنی‌اش جان مارستون، این ژانر مرده را احیا کرده و بین گیمرها به محبوبیتی چشم گیر برساند. دنیای بازی با همه مخاطراتش آن‌قدر جذاب و خواستنی است که نه تنها باعث میشود RDR یکی از بهترین بازی‌های دهه، بلکه یکی از سینمایی بازی‌هایی نام گیرد که هرکس شانس تجربه آن در طول زندگی گیمری‌اش را دارد.


red dead redemption 2

  1. Red Dead Redemption 2

سازنده : Rockstar San Diego
زمان عرضه : 26 اکتبر 2018
پلتفرم : Xbox One ، PS4 ، PC
متوسط نمره : 9.45

در شرایط فعلی صنعت بازی شاید سخت‌ترین کار برای یک مدیر تحمل زمانی هشت ساله برای توسعه یک بازی باشد. با این حال مدیران Take Two این فرصت را با خیالی راحت در اختیار Rockstar Games قرار داده‌اند و بهترین نتیجه ممکن را کسب کردند. بعد از انتشار GTA 5 در سال 2013، راکستار تمام تمرکز استودیوهای مختلف خود را روی توسعه Red Dead Redemption 2 قرار داد و یکی از بهترین بازی‌های تاریخ را روانه بازار کرد. اثری Open World که به اعتقاد بسیاری از منتقدها و گیمرها بهترین دنیای ممکن را با بیشترین میزان جزئیات پیش روی مخاطب قرار داد. برای سال‌ها Rockstar Games تمرکز اصلی خود را روی طراحی گیم‌پلی منحصر به فرد قرار می‌داد ، اینبار نگاه ویژه‌ای به داستان داشت. طراحی شخصیت آرتور و روایت داستانی که عملا می‌دانستیم در انتها چه سرنوشتی دارد، از بزرگ‌ترین دستاوردهایی است که سازندگان Red Dead Redemption 2 موفق به کسب آن شدند.


the last of us

  1. The Last of Us

سازنده : Naughty Dog
زمان عرضه : 14 جون 2013
پلتفرم : PS3 ، PS4
متوسط نمره : 9.5

اگر نگاه کوتاهی هم تاریخ قصه‌گویی در بازی‌های ویدیویی بیاندازیم، به این نکته پی خواهیم برد که The Last of Us اولین بازی مهم قصه‌گو نیست ؛ با این حال روایت داستانی این بازی یکی از مهم‌ترین و تاثیرگذارترین‌ها در این نسل و در تاریخ صنعت است که دریچه‌ای نو را برای بازی‌های پس از خود گشود. The Last of Us از همان اپنینگ گیرای خود میخش محکم را می‌کوبد و از همان ابتدا می‌گوید که می‌خواهد به عمق شخصیت‌های اصلی داستانش نفوذ و آنان را واکاوی کند. کاری که تا انتهای بازی آن را به‌طرز بی‌نظیری انجام می‌دهد و درد و رنج شخصیت‌هایش را برای گیمرها ملموس و قابل حس می‌کند. ممتاز بودن روایت داستان صرفاً به‌خاطر کات‌سین‌ها یا ایفای نقش بازیگران نیست، بلکه این فرم روایی The Last of Us است که استثنایی است. با اینکه گیم‌پلی بازی انقلابی نیست اما به راحتی می‌تواند گیمر را کاملاً درگیر خود کند. کاوش رابطه‌ی حسی پدر و دختری میان جول و الی در سفر ادویسه وارشان و گوش دادن به نت‌های روح‌انگیز گیتار گوستاوو سانتائولایا تجربه‌ای فراموش‌نشدنی و به‌یادماندنی است.


god of war

  1. God of War

سازنده : Sony Santa Monica
زمان عرضه : 20 آپریل 2018
پلتفرم : PS4
متوسط نمره : 9.55

جدا از داستان بی‌نظیر ، دنیای غنی ، مبارزات درگیر کننده ، موسیقی حماسی و گرافیک فوق العاده ؛ دلیل اصلی صدرنشینی God of War در این لیست ، ریسک به شدت خطرناکی است که سازندگانش برای حیات یکی از محبوب‌ترین مجموعه های پلی‌استیشن به جان خریدند. از نو ساختن یک فرنچایز تثبیت شده ؛ شاید سخت ترین کاری باشد که هر سازنده ای در طول عمر خود با آن روبرو می‌شود و God of War نه تنها موفق شد در بخش هنری قسمت اول را به چالش بکشد بلکه با فروش 10 میلیون نسخه ای ؛ موفق ترین نسخه سری در بعد تجاری هم لقب بگیرد. God of War با وجود تغییرات گسترده موفق شد هم اکثر طرفداران قدیمی سری را همراه خود کند و هم به تعداد مخاطبان این مجموعه بیفزاید. جهان بی نظیر بازی که بخش بخش آن با جزییات تمام طراحی شده ، ماموریت های جانبی فوق العاده و داستانی که بدون کات روایت می‌شود ؛ سه ویژگی اصلی بودند که بارلوگ و تیمش به این مجموعه اضافه کردند تا God of War با شایستگی در صدر عناوین برتر دهه تحریریه بازی سنتر جا بگیرد.

از نظر شما بهترین عناوین دهه اخیر کدامند ؛ نظرات خودتان را به ما به اشتراک بگذارید.

نوشته های مشابه

‫9 دیدگاه ها

  1. به نظرم تا تفکیک نشه فایده نداره

    چطور ریسینگ هایی همچون گرنتوریسمو و پراجکت کارز و… اسمی ازشون نباید باشه عناوینی که پروسه ساختشون از خیلی از عناوین الکی اسم و رسم دار و غرق در تبلیغات سخت تره

  2. این بحث نبود یکسری بازی های بزرگ رو من اول آیتم هم گفتم خیلی سلیقه‌ای هست منتها طی این یکی دو ماهه یکسری ایتم مخصوص نینتندو داریم تا دوستان طرفدار نینتندو هم ازمون شاکی‌ نباشن 😀

    یه آیتم آنچه در مورد ماریو نمی‌دانید هم قبلا رفته بودیم

    پ.ن : BotW اکثر اعضا بازی کردن ، خیالت راحت و همون‌ها هم‌ نمره دادن. یکسری هم خیلی نمرات بالایی دادن و مابقی هم نه

  3. اینکه در حق انحصاریهای نینتندو توی سایتهای ایرانی کم لطفی میشه شکی نیست اما از سایتی که نمراتش توی متا ثبت میشه انتظارات بیشتری داشتم.میتونستید بجای یکی از عناوین Red Dead زلدا botw قرار بدید.ولی واقعنی سوپرایز شدم از نبود زلدا

  4. [QUOTE=”Z-fan, post: 4695670, member: 97953″]
    امیدوارم در مورد Zelda: Breath of the Wild هم با همین رویه عمل نکرده باشید که تو 15 تای برتر نیست کلا :-”
    چون اصلا قانع کننده نیست 😀
    [/QUOTE]
    از زلدا breath of the wild و Skyward Sword هر دو بودن.

    [QUOTE=”Democracy, post: 4695668, member: 44433″]
    به نظرم اصلا دلیل قانع کننده‌ای نیست 😀 چون حداقل میتونست جایگاه Spec Ops رو داشته باشه
    [/QUOTE]
    والا این خیلی شخصیه مخصوصا اینکه Spec ops The Line از منظر داستانی به نظرم – و تعدادی از بچه های تحریریه – یکی از بهترین عناوین تاریخه.

    پ.ن : کار به لیست ندارم فقط به عنوان فن هیلو میگم. مولتی ریچ واقعا عالی بود اما داستانش خیلی هندی نبود 😀 کمپینشم خدایی در مقایسه با قبلیا مخصوص 3 واقعا سطح پایین تر بود. اصلا مسترچیف نبود انگار یه چیز گنده ای کم داشت.

  5. [QUOTE=”Democracy, post: 4695657, member: 44433″]
    لیستی خوبی است 😀 و البته همیشه این طور لیست ها بحث و حرف و حدیث دارن. بریم سراغ بحث :-”

    خداییش یکی از بهترین شوترهای تاریخ یعنی Halo Reach باید توی تاپ 10 باشه چرا نیست آخه؟ چطور میشه Spec Ops تولی 15 تا باشه ولی Halo Reach نباشه؟ یه مقدار روی سلایق خودتون تجدید نظر کنید 😀
    [/QUOTE]
    به یک دلیل فقط. بازی هایی رو که قسمت های قبلی موفق تری رو داشتند رو اصلا در لیست رای نداشتیم که در این مورد هیلو هم صدق می کرد چون Reach در مقایسه با سه گانه اصلی اثری سطح پایین تر هست یا حداقل در باور عمومی به این شکله و گرنه مشخصا Reach اثر به شدت پرطرفداری به حساب میاد. با این کار شانس حضور IPهای جدید هم بیشتر شد.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا