برای مشاهده بهترین بازی های سال 2019 در یوتوب کلیک کنید
یک سال دیگر هم گذشت ؛ سالی عجیب و پر از خبر که طی آن اتفاقات فراوانی افتاد. مایکروسافت از کنسول نسل بعد خود رونمایی کرد ، گوگل اولین پلتفرم گمینگ خود را روانه بازار کرد ، جنگ استیم و اپیک گیم استور وارد مرحله جدیدی شد ، THQ به ریخت و پاشهایش ادامه داد و از همه مهمتر اینکه تعدادی از بهترین و عجیب عناوین نسل هشتم طی این 12 ماه روانه بازار شدند. عناوینی که شاید هیچ کدامشان به مهمی آثاری همچون God of War و Red Dead Redemption 2 نبودند اما حداقل تفاوتهای مهمی با دیگر بازیهای درجه یک چند سال اخیر داشتند. امسال در تحریریه بازی سنتر دست به سنت شکنی زدیم و به جای معرفی بهترین بازیها در هر ژانر ، تنها 10 بازی برتر سال را انتخاب کردیم. برای این کار اعضای تحریریه به 30 بازی مهم سال نمره دادند و در نهایت از دل همین نمرات ، 10 بازی برتر سال مشخص شد.
Death Stranding.10
تاریخ عرضه : 8 نوامبر
استودیوی سازنده : Kojima Productions
پلتفرم : PS4
اولین ماجراجویی مستقل هیدئو کوجیما با Death Stranding امسال به پایان رسید و شاید هیچکس انتظار چنین نتیجهای را نداشت. اولین ساخته این بازیساز ژاپنی خارج از کنترل کونامی همانقدر عجیب و غریب است که انتظارش را داشتید. بازی که تمرکز خود را روی متفاوتترین بخشهای گیمپلی یک اثر اکشن ماجراجویی گذاشته و همین مسئله شاید اصلیترین دلیلی باشد که باعث شده گیمرها در مقابله با آن رفتاری دوگانه داشته باشند. خوب یا بد Death Stranding اکنون در جایگاهی قرار گرفته که شاید بسیاری از بازیهای ویدئویی ریسک رسیدن به آن را قبول نکرده باشند. عنوانی که مطمئنا با درصد زیادی از بازیهای امروزی متفاوت است و همین تفاوت بزرگترین مشکل برای رسیدن آن به موفقیت شناخته میشود. انحصاری PS4 که تابستان سال آینده در اختیار دارندگان PC نیز قرار میگیرد، مطمئنا نمیتواند نظر تمامی گیمرها را به خود جلب کند. مسئلهای که باعث شد نهایتا منتقدها نیز به آن واکنشهای متفاوتی داشته باشند. برخی آن را یکی از بهترینهای نسل جاری کنسولهای خانگی میدانند و بعضیها هم حتی تحمل تجربه چند ساعته آن را ندارند. با وجود تمام این مسائل Death Stranding بازی مهمی به شمار میرود و این اهمیت را در مسیری نشان میدهد که دیگر توسعهدهندگان شاید به این زودیها تمایلی برای تجربهاش نداشته باشند.
Sekiro: Shadows Die Twice.9
تاریخ عرضه : 22 مارس
استودیوی سازنده : From Software
پلتفرم : PS4 ، Xbox One ، PC
هیدتاکا میازاکی شاید یگانه بازیسازی باشد که هرکدام از عناوینش در عین شباهت به یکدیگر، یک دنیا باهم تفاوت دارند. شاید بسیاری از گیمرها تصور کنند بازی Sekiro: Shadows Die Twice هم عنوانی است مانند سری سولز و Bloodborne که از شدت سختی مغزتان را منفجر خواهد کرد. با این حال تنها مخاطبان بازیهایش میدانند که Sekiro حتی در زمینه گیم پلی هم هیچ شباهتی به ساختههای گذشته میازاکی ندارد. مبارزات در Sekiro تماما متکی بر حملات مخفیانه، سریع و مرگبار است. فراموش نکنید که کنترل یک شینوبی را در اختیار دارید و یک شینوبی همیشه در سایه حرکت میکند. اینجا خبری از استفاده از سپر و تعویض انگشتر و زره نیست. این بار باید قید احضار دوستانتان را در نقاط سخت بازی بزنید، اینجا بزرگترین همراهتان در طول بازی کاتانای شینوبی است و دست مصنوعی او. Sekiro: Shadow Die Twice یک بازی اکشن بینظیر است که باید برایش حوصله به خرج دهید. اگر بخواهید دیوانه وار در آن پیشروی کنید ممکن است کارتان به زدوخورد با کنسول و تلویزیون بکشد.
8.A Plague Tale: Innocence
تاریخ عرضه : 14 می
استودیوی سازنده : Asobo Studio
پلتفرم : PS4 ، Xbox One ، PC
A Plague Tale: Innocence روایت فرار یک خواهر و برادر از دست غول بی شاخ و دمی به نام طاعون است. داستان بازی در فرانسه قرن چهاردهم جریان دارد و همین موضوع باعث شده با فضاهای نسبتا جدید و جذابی روبرو شویم. A Plague Tale از آن بازیهایی است که مخاطب را بیش از آنکه غرق در اکشن و خشونت کند، غرق در داستان و شخصیتها میکند. بازی به زیبایی رابطه میان این برادر و خواهر و شخصیتشان را به تصویر میکشد. همکاریهای این دو شخصیت برای عبور از دشمنان و فرار از دست طاعون به قدری جذاب و واقعگرایانه است که بدون شک تا مدتها پس از اتمام بازی به آنها و ماجراهایشان فکر میکنید. در طول بازی نیز همیشه با مکانها و محیطهای جذابی مواجه میشوید که چه از نظر هنری و چه از لحاظ فضاسازی حرفهای زیادی برای گفتن دارند. البته شاید گیمپلی بازی که بیشتر شامل مخفیکاری و حل معما است برای خیلیها تکراری شود اما کافیست دل به دنیای این برادر و خواهر دهید تا برای ساعتها سرگرم ماجرهایشان باشید. A Plague Tale نشان داد یک بازی میتواند بدون اینکه گیمپلی چندان عمیقی داشته باشد، صرفا با تکیه بر عواملی همچون فضاسازی و شخصیتپردازی، مخاطبان را محو خود کند و در میان بهترین بازیهای سال قرار گیرد.
Katana Zero.7
تاریخ عرضه : 14 می
استودیوی سازنده : Askiisoft
پلتفرم : Nintendo Switch ، PC
Katana Zero از آن دست عناوینی است که شاید در نگاه اول رنگ پردازی و طراحی هنریاش مانند دیگر بازیهای مستقل مطرح مانند Celeste یا Dead Cell به نظر برسد اما وقتی وارد آن شوید با دنیایی دیوانه و صدالبته جذاب روبهرو خواهید شد. کاراکتر اصلی یک قاتل حرفهای به نام Subject Zero است که پیش از انجام ماموریتهایش با تزریق یک ماده مخدر قادر به پیش بینی آینده بوده و با همین توانایی به انجام ماموریتهایش میپردازد. البته داستان به همین قتلها و انجام کانترکتهای پیش پا افتاده ختم نشده و سناریوی بازی چیزی پیچیدهتر از این حرفاست. گیمرها باید با انجام حرکات سریع و با استفاده از شمشیر کاتانا دشمنان را شقه شقه کرده و راه خود را باز کنند اما در انتهای این راه، چیزی که تصورش را میکنید منتظرتان ننشسته. چه از لحاظ سناریو و داستان، چه از لحاظ گیم پلی و چه از منظر طراحی محیط بازی Katana Zero یک شاهکار کم نظیر است که نه تنها دوستداران بازیهای ایندی و عناوین اکشن، بلکه تمامی گیمرها باید آن را تجربه کنند.
Control.6
تاریخ عرضه : 27 اوت
استودیوی سازنده : Remedy
پلتفرم : PS4 ، Xbox One ، PC
روزی که عنوان کنترل معرفی شد، شاید هیچ کس فکرش را هم نمیکرد که این بازی چیزی فراتر از ساخته قبلی رمدی، یعنی Quantum Breakباشد، اما با عرضه بازی مشخص شد که ما سخت در اشتباه بودهایم. هر چند عنوان کنترل یک عنوان بینقص و بدون ایراد نیست، اما دنیای دیوانه وار، گیم پلی، داستان و شخصیتهای فوقالعاده بازی به قدری کامل هستند تا ما را مجاب کنند تا آخرین ساخته استودیو رمدی را در لیست بهترین بازیهای سال قرار دهیم. کنترل بازگو کننده داستان «جسی فیدن» و ماجراجوییهایش در یک دنیای مرموز و دیوانه است. هر چند ساختههای قبلی رمدی یعنی کوانتوم بریک و الن ویک هم از لحاظ داستانی عناوین شاخصی بودند، اما در بعد گیمپلی از مشکلات شدیدی رنج میبرند. خوشبختانه رمدی در عنوان کنترل کاملا مشکلات مربوط به گیمپلی و مکانیزمهای آن را بر طرف ساخته و نتیجه عنوانی خوش ساخت با گیمپلی هیجان انگیز و گیرا است که به خوبی به استاندارد های روز پایبند بوده. دز بالای اکشن و استفاده از قدرت های فرابشری جسی عنوان کنترل را تبدیل به یکی از بهترین عناوین عرضه شده در سال ۲۰۱۹ میلادی کردهاست. کنترل تنها در بخش فنی دارای مشکلاتی است که از تبدیل شدنش به یک شاهکار جلوگیری میکند.
Star Wars Jedi: Fallen Order.5
تاریخ عرضه : 15 نوامبر
استودیوی سازنده : Respawn
پلتفرم : PS4 ، Xbox One ، PC
در حالی که این روز ها سری جنگ ستارگان خیلی وضعیت خوبی در حوزه سینما ندارد و فیلم Star Wars: The Rise of Skywalker نتوانست نظر مثبت هواداران این سری را جذب کند، اما در بخش بازی های ویدیویی به لطف star wars jedi fallen order شاهد عنوانی درخور وسعت سری جنگ ستارگان هستیم. آخرین ساخته استودیو Respawn و کارگردان شماره سوم God of War شباهت فراوانی به عناوین بزرگی همانند سری سولز بورن، آنچارتد و Prince of Persia دارد و در عمل سازندگان بازی سعی کردهاند تا از عناصر موفق این عناوین برای ساخت jedi fallen order استفاده کنند. بخش داستانی هم به خوبی توانسته است هم به اتفاقات فیلم ها بپردازد و هم بازگو کننده یک داستان مستقل باشدو در بخش گیمپلی هم Respawn در طول بازی مدام بازیکن را با مبارزات مختلف، بخش پلتفرمینگ کامل و حل پازل ها درگیر میکند تا شاهد پیسینگی مناسب و سرگرم کننده باشیم. هر چند شرکت EA ناشر این عنوان است، اما هیچ کدام از سیاست های این کمپانی در jedi fallen order حضور ندارند و بدین صورت بازی تبدیل به یکی از معدود عناوین شرکت EA گشته است که رد پای دخالت های ناشر در آن یافت نمیشود. حتی بازی با استفاده از موتور آنریل ۴ ساخته شده و از لحاظ بصری هم همانند سایر بخشها، عنوانی با کیفیت و خوش ساخت است.
luigi’s Mansion 3.4
تاریخ عرضه : 31 اکتبر
استودیوی سازنده : Next Level Games
پلتفرم : Nintendo Switch
ساخت یک عنوان ترسناک برای کنسول نینتندو سوییچ با استفاده از شخصیت لوییجی قطعا یکی از مواردی است که بر روی کاغذ غیر ممکن به نظر میرسد، اما استودیو کانادایی Next Level Games موفق شده تا در قالب عنوان luigi’s mansion 3 به این امر دست پیدا کند. البته luigi’s mansion 3 قبل از آن که مخاطبش را بترساند، باعث ترسیدن شخصیت لوییجی میشود و همین امر باعث ساخت یکی از خنده دار ترین و سرگرم کننده ترین عناوین عرضه شده در سال ۲۰۱۹ میلادی شده است. luigi’s mansion 3 با داستانی شیرین و کودکانه ما را در نقش شخصیت لوییجی به سفری عجیب و غریب برای شکار ارواح و نجات جان ماریو و دوستانش راهی یک هتل قدیمی میکند. تک تک لحظات و مراحل بازی دارای طراحی خارق العاده و بی نظیری هستند که به لطف مکانیک جذاب شکار ارواح به کمک جارو برقی لوییجی باعث خلق تجربهای سرگرم کننده و دوست داشتنی شدهاست. luigi’s mansion 3 نه آمده تا ما را درگیر مراحل و باس فات های سختش کند و نه قصد دارد در بخش روایت داستان بازگو کننده یک قصه جدید باشد بلکه هدف اصلی بازی سرگرمی است و شرکت نینتندو و استودیو Next Level Games به بهترین شکل ممکن به این امر دست یافتهاند.
The Outer Worlds.3
تاریخ عرضه : 25 اکتبر
استودیوی سازنده : Obsidian Entertainment
پلتفرم : PS4 ، Xbox One ، PC
چه اتفاقی میافتد وقتی دو خالق اصلی سری بازی Fallout پس از دو دهه کنار هم مینشینند و یک اثر RPG جدید را شکل میدهند >؟ بازی The Outer Worlds با اینکه به نسبت آثار نقش آفرینی این نسل از محتوای بسیار کمتری برخوردار است و از طرفی هم هوش مصنوعی همراهانش به اندازه هوش مصنوعی همراهانتان در Fallout 4 احمق است اما باز هم یکی از بهترین عناوین برتر این ژانر محبوب طی چند سال اخیر به حساب میآید. داستان بازی به مانند سری Fallout در یک خط زمانی موازی رخ می دهد ؛ در جایی که کمپانی های بزرگ کهکشان را تحت تصرف خود درآورده اند و حالا این وظیفه شماست جلوی این برده داری مدرن را بگیرید. انتخابهای متفاوت ، مکالمات جذاب و کمدی بین شخصیتها و از همه مهم تر گان پلی که به مراتب از سری Fallout بهتر است باعث شده The Outer Worlds نه تنها نظر مثبت دوستداران قدیمی سری Fallout را به خود جلب کند بلکه اعضای تحریریه بازی سنتر هم نمرات عالی به آن بدهند.
Resident Evil 2.2
تاریخ عرضه : 11 ژانویه
استودیوی سازنده : Capcom
پلتفرم : PS4 ، Xbox One ، PC
بازگشت به راکونسیتی و دنیای مهیب و ترسناک Resident Evil 2 و ملاقات دوباره با شخصیتهای دوستداشتنیاش، رویایی بود که در سال 2019 برای طرفداران این مجموعه و بازیهای ترسناک محقق شد. رویایی که البته انجامش ابداً کار آسانی نبود و چالشی جدی برای کپکام محسوب میشد. باید شکرگزار باشیم که بازسازی این اثر خاطرهانگیز با اوجگیری دوبارهی این شرکت ژاپنی همراه شد و کپکام از این آزمون مهم و جدی با افتخار و موفقیت فراوان بیرون آمد. ریمیک رزیدنت ایول 2 همهی آن چیزی است که طرفداران قدیمی بازی میتوانند از این سری انتظار داشته باشند. اثری که علیرغم حفظ و وفاداری به ویژگیها و شناسنامهی نسخهی اصلی، توانسته شمایلی مدرن و بهروز از خود نشان دهد و ترکیبی نغز و دلنشین رقم بزند. گیمپلی بازی همان حس ناب نسخهی اصلی را میدهد و گرافیک بازی هم بهشدت قدرتمند و جزئیات است. ریمیک رزیدنت ایول 2 نهتنها برای طرفداران قدیمی این بازی میتوانند تجدید دیدار شیرین و خوشایندی باشد، بلکه میتواند کاملاً گیمرهای امروزی را هم شیفته خود کند. کپکام با ساخت بازسازی این اثر در مقیاسی چنین عظیم و دقیق، کلاس درسی برای ساخت یک ریمیک با کیفیت و خوشساخت ارائه داده است. ریمیکی که قادر است یکی از با ارزشترین و بهترین بازیهای سال خود باشد.
Disco Elysium.1
تاریخ عرضه : 15 اکتبر
استودیوی سازنده : ZA/UM
پلتفرم : PC
Disco Elysium نقطه تلاقی ادبیات پست مدرن با بازیهای ویدیویی است که سعی دارد مانند نویسندگان موج نو ادبیات آمریکا، با رفتن به سراغ داستانهای کارآگاهی و بازتعریف مجدد آن در شکل و قالبی جدید، دست به تحلیل و کنکاش ایدهها و افکار بسیار عمیقتری زند که نتیجه این ماجراجویی جسورانه و هیجان انگیز، ورای یک داستان بسیار جذاب و شخصیتهای به شدت واقعی، بیشک خلق روایتی ساختار شکن و تا حدودی انقلابی است که به مانند پرتاب یک تکه سنگ بزرگ، برکه آرام و کم تحرک این روزهای بازیهای ویدیوی را حسابی به تکاپو میاندازد. از منظر روایت، بازی را باید یک تریلر جنایی روانشناختی نامید که در ظاهر با قوانین و قواعد بازیهای RPG کلاسیکی نظیر Torment بازی میکند، دوربین ایزومتریک، گشت و گذار در محیطهای وسیع و متنوع Revachol (دنیای تخیلی داستان)، صحبت با NPC، پیدا کردن آیتمها، حل معماها و در مجموع رسیدن به سرنخهایی که پیش برنده داستان بوده و شخصیتها را به حل پرونده و سرانجام خود نزدیک میکند. اما این تنها ظاهر ماجراست! در باطن Disco Elysium شبیه به هیچ یک از RPG هایی که تاکنون بازی کردهایم نیست. و این تمایز باعث شد تا این بازی به محبوب ترین بازی تحریریه بازی سنتر در سال 2019 مبدل شود.
آقا لیست عالی بود
مرسی از تیم تحریریه واقعا:x:x
میخوام منم تو توییتر با ذکر منبع برم
[USER=15060]@619[/USER] با تشکر از شما متاسفانه ما قبلاً به مدیریت گفتیم آنقدر همه موارد نزارن یکدفعه صفحه اصلی سایت اونجا بازدید کننده کمه گوش ندادن گفتن ما برنامه داریم صفحه اصلی احیا کنیم و.. اگر همین مقالات تو فروم اشاره میکردید باز اونجوری بچه ها میرن صفحه اصلی ولی من به شخصه اصلا ماه هاست صفحه اصلی ندیدم و به نظرم باید سایت کم کم یکپارچه کنن داخل فروم
[QUOTE=”mohsenebrahimi, post: 4682635, member: 144656″]
کسری جان یکم مقالات جالب دنیای گیم ترجمه کنید از وبسایت های معتبر متاسفانه نیرو شاید کم دارید نتوانستید لیست بازی های مورد انتظار مثل سالهای قبل بزنید که از ۱۰۰ شروع میشد تا یک موارد ویدیویی اونقدر مهم نیست
[/QUOTE]
در مورد مقالات ما الان 4 تا بخش داریم که به جز اخبار هفتگی ، سه تای دیگه هم به صورت نوشتاری و هم به صورت ویدیو هر هفته منتشر میشه. این سه بخش شامل «انچه نمی دانید» برای بازی ، سریال و فیلم هست و نکات پنهان عناوین مشهور رو بازگو میکنه. یه بهترین ها هست که تنوعش زیاده ؛ از ثروتمندترین بازیسازان دنیا تا بهترین بازی های مخفی کاری و در نهایت هم Game Tech که بررسی فنی و سخت افزایه که اخرینش بررسی اختصاصی استیدیا به وسیله بهرام بود که حتی برای این بررسی به چهار تا شهر مختلف امریکا سفر کرد. قرار هست یکی دو تا بخش جدید اضافه بشه. البته من قبول دارم که عدم انتشار مستقیم این مقالات توی فروم نکته بدیه اما اون به خاطر یکسری مشکلات فنی بوده که خدا رو شکر حل شده و از این هفته همه برنامه های جدید توی فروم هم به نمایش گذاشته میشه
حالا اگه شما نظری و پیشنهادی داری ما گوش میدیم.
در مورد سال قبل هم من نبودم اما بر اساس اماری که دیدم مشکل این بود که بازدید کننده بسیار کم شدن. یعنی مثلا ویدیو اول اگه 1000 تا بازدید داشته ، ویدیو اخر به 100 تا هم نرسیده که این نشون میده جذابیتش رو از دست داده وگرنه در این یه مورد حداقل ارتباطی به کمبود نیرو نداره.
[QUOTE=”619, post: 4682584, member: 15060″]
والا من از خدامه توی فروم بیشتر پست بدم ، نه فقط در مورد تحریریه بلکه هر بخشی ؛ منتها شما این رو هم حساب کنید که ما حداقل هفته ای 3 تا ویدیو تولید می کنیم. سیستم محتوای اینستاگرام سایت رو هم عوض کردیم و به همین خاطر ممکنه فعالیت داخل فروم کمتر بشه که حداقل خودم سعی میکنم بیشتر در رابطه با این مسائل اطلاع رسانی کنم.
[/QUOTE]
کسری جان یکم مقالات جالب دنیای گیم ترجمه کنید از وبسایت های معتبر متاسفانه نیرو شاید کم دارید نتوانستید لیست بازی های مورد انتظار مثل سالهای قبل بزنید که از ۱۰۰ شروع میشد تا یک موارد ویدیویی اونقدر مهم نیست
[QUOTE=”mohsenebrahimi, post: 4682582, member: 144656″]
به به قربان چشممون به جمالتون روشن شد بهتره حداقل یکم بیشتر فعال باشید تو تایپک بد نیست حالا مشغله هم هست ولی حداقل نقدها رو خودتون بفرستید مثل زمان فروبری که خودش اطلاع رسانی میکرد
[/QUOTE]
والا من از خدامه توی فروم بیشتر پست بدم ، نه فقط در مورد تحریریه بلکه هر بخشی ؛ منتها شما این رو هم حساب کنید که ما حداقل هفته ای 3 تا ویدیو تولید می کنیم. سیستم محتوای اینستاگرام سایت رو هم عوض کردیم و به همین خاطر ممکنه فعالیت داخل فروم کمتر بشه که حداقل خودم سعی میکنم بیشتر در رابطه با این مسائل اطلاع رسانی کنم.
[QUOTE=”619, post: 4682580, member: 15060″]
شیوه کار این طوری بوده که اعضای تحریریه به صورت جداگانه – یعنی کسی توی تاپیک نمره مابقی اعضا رو ندیده – برای من فهرست نمراتشون به 30 تا بازی سال رو فرستادند. از این نمرات میانگین گرفته شده و لیست بالا دراومده. وگرنه خیلی راحت میشد توی تالار تحریریه یا گروه تلگرامی در مورد بازی ها بحث بشه ولی اینطوری حداقل یه لیست غافل گیر کننده بدون سیاست گذاری های مرسوم تهیه شده.
اتفاقا اول شدن یه بازی مثل DE توی هر جایی عجیب باشه برای بازی سنتر عجیب نیست چون تو این سایت شما هر نوع گیمر با هر نوع سلیقهای رو می تونید پیدا کنید.
هر کسی هم ممکنه از این لیست خوشش نیاد ، من به شخصه بهش حق میدم چون مبحث انتخاب بهترین بازی سال خیلی موضوع سلیقه ای هست ، ولی بازی های توی این لیست هستند که همشون عناوینی جذاب و درجه یک هستن. اگه میانگین نمرات رو هم ببینید ، متوجه می شید به جز بازی DE که با اختلاف اول شده ، بقیه بازی خیلی به هم نزدیک بودند.
[/QUOTE]
به به قربان چشممون به جمالتون روشن شد بهتره حداقل یکم بیشتر فعال باشید تو تایپک بد نیست حالا مشغله هم هست ولی حداقل نقدها رو خودتون بفرستید مثل زمان فروبری که خودش اطلاع رسانی میکرد
شیوه کار این طوری بوده که اعضای تحریریه به صورت جداگانه – یعنی کسی توی تاپیک نمره مابقی اعضا رو ندیده – برای من فهرست نمراتشون به 30 تا بازی سال رو فرستادند. از این نمرات میانگین گرفته شده و لیست بالا دراومده. وگرنه خیلی راحت میشد توی تالار تحریریه یا گروه تلگرامی در مورد بازی ها بحث بشه ولی اینطوری حداقل یه لیست غافل گیر کننده بدون سیاست گذاری های مرسوم تهیه شده.
اتفاقا اول شدن یه بازی مثل DE توی هر جایی عجیب باشه برای بازی سنتر عجیب نیست چون تو این سایت شما هر نوع گیمر با هر نوع سلیقهای رو می تونید پیدا کنید.
هر کسی هم ممکنه از این لیست خوشش نیاد ، من به شخصه بهش حق میدم چون مبحث انتخاب بهترین بازی سال خیلی موضوع سلیقه ای هست ، ولی بازی هایی که توی این لیست هستند که همشون عناوینی جذاب و درجه یک هستن. اگه میانگین نمرات رو هم ببینید ، متوجه می شید به جز بازی DE که با اختلاف اول شده ، بقیه بازی خیلی به هم نزدیک بودند.
[QUOTE=”Bahram, post: 4682525, member: 67822″]
این که داخل فروم فعال نیستیم دلیل بر این نمیشه که مخفی باشیم.
سردبیر و بقیه اعضا هم مشخص هستند. کافیه سری به صفحه اصلی سایت بزنید. همین مطلب هم توسط کسری (سردبیر تحریریه سایت بازی سنتر) ارسال شده.
انتخاب بهترین بازی ها هم توسط اعضای تحریریه انجام شده. نمرات هم که داخل ویدیو قرار داده شده، میانگین نمراتی است که اعضای تحریریه به این عناوین اختصاص دادن.
[/QUOTE]
بهرام شما هم که هر سال میزنی من دارم کناره گیری میکنم از نوشتن بیخیال دیگه تکراری شده این مبحث انشالله 2020 هممون با هم کناره گیری میکنیم پایان 2020
ای بابا انگاری ما ایرانی ها هم مثل آمریکایی ها از “هنر” چیزی سرمون نمیشه :(=((:-< جدا از شوخی از لیست راضی بودم من :دی
[QUOTE=”mohsenebrahimi, post: 4682503, member: 144656″]
اشکال ندارد به هر حال نظره دیگه ممکنه داخل این تحریریه فعلی که معلوم نیست سردبیرش کیه اصلا آفتابی نمیشه اعضاش کی هستن مخفی آن کسی طرفدار سکیرو نبوده واقعا زورکی نیست
ولی من به شخصه بعید میدونم خیلی از این اعضا اصلا Disco تجربه کرده باشم صرفا میخواستن نظر سردبیر تایید کنند و مثال انتخاب متفاوتی نسبت به بقیه سایت ها داشته باشم وگرنه رتبه اول واسه این بازی غیرمعقوله اونم از تحریریه بازیسنتر
[/QUOTE]
این که داخل فروم فعال نیستیم دلیل بر این نمیشه که مخفی باشیم.
سردبیر و بقیه اعضا هم مشخص هستند. کافیه سری به صفحه اصلی سایت بزنید. همین مطلب هم توسط کسری (سردبیر تحریریه سایت بازی سنتر) ارسال شده.
انتخاب بهترین بازی ها هم توسط اعضای تحریریه انجام شده. نمرات هم که داخل ویدیو قرار داده شده، میانگین نمراتی است که اعضای تحریریه به این عناوین اختصاص دادن.
تو توییتر گذاشتم اما فکر کنم اینجا هم باید بذارم، پس:
سال ۲۰۱۹ به پایان رسید و در کنار تمام اتفاقات خوب و بدی که افتاد، اما باز هم مثل سال های گذشته دوستی با نام [USER=124416]@BaziCenter[/USER] در کنار خودم داشتم. دوستی که به خاطر اون با خیلی از بهترین رفقای خودم آشنا شدم. با خیلی از اون ها همکاری کردم و با اکثرشون هم هر روز صحبت می کنم. البته که همیشه صفحه توییتر من مختص به دنیای بازی ها و گیم بوده، اما قطعا بازی سنتر نقش به سزایی هم در موفقیت من در زندگی شخصی خودم داشته و همیشه قدردان این موضوع هستم. در آخر هم هیچ وقت فکر نمی کردم که سال ۲۰۱۹ اصلا فعالیتی داشته باشم و دست به قلم بشم، اما امسال یکی از شلوغ ترین سال ها برای من بود. هر چند از الان دوباره فکر می کنم که در سال ۲۰۲۰ از نوشتن کناره گیری کنم، اما خب زندگی همیشه غیر قابل پیش بینی بوده. مثل انتخاب بازی Wreckfest به عنوان بهترین بازی سال به انتخاب من!
خلاصه این که سال جدید میلادی مبارک
به بچه های تحریریه هم خسته نباشید میگم.
ليست عاليه دث دهم زير همه 😀
بدترین لیست دهه میلادی:D
اشکال ندارد به هر حال نظره دیگه ممکنه داخل این تحریریه فعلی که معلوم نیست سردبیرش کیه اصلا آفتابی نمیشه اعضاش کی هستن مخفی آن کسی طرفدار سکیرو نبوده واقعا زورکی نیست
ولی من به شخصه بعید میدونم خیلی از این اعضا اصلا Disco تجربه کرده باشم صرفا میخواستن نظر سردبیر تایید کنند و مثال انتخاب متفاوتی نسبت به بقیه سایت ها داشته باشم وگرنه رتبه اول واسه این بازی غیرمعقوله اونم از تحریریه بازیسنتر