هنگام خواندن کتاب، دیدن یک فیلم یا انجام یک بازی ممکن است با خود بگویید، تصمیمی که شخصیت اصلی در لحظهای خاص میگیرد چقدر غیر منطقی یا احمقانه است. حال اگر خود در آن موقعیت قرار بگیرید و در یک لحظه مجبور باشید از بین دو دوست خود، فقط جان یکی را نجات دهید چه خواهید کرد؟ The Walking Dead سوال شما را پاسخ خواهد داد.
Telltale Games با ساخت The Walking Dead نام خود را بیشتر از گذشته بر سر زبانها انداخت. عنوانی که به صورت سریالی در سال 2012 عرضه شد و در انتهای سال نیز موفق به دریافت جایزه بهترین بازی سال گردید. آیا بازی لیاقت این همه توجه را داشت؟ The Walking Dead مخالفان سرسخت زیادی دارد، کسانی که آن را نه یک بازی ویدئویی بلکه یک داستان تصویری میدانند، ولی آیا واقعیت این گونه است؟ برای فهمیدن این قضیه باید خودتان TWD را تجربه کنید زیرا این عنوان از آن دسته عناوینی است که یا عاشقش میشوید یا از آن متنفر خواهید شد.
The Walking Dead عنوانی داستان محور است که اگر داستان را از آن بگیریم، شاید چیز جدیدی برای ارائه نداشته باشد، نکته مثبت ماجرا این است که داستان بازی واقعا عالی روایت میشود. Season Two چند ماه بعد از پایان حوادث فصل اول اتفاق میافتد، Clementine بعد از مرگ Lee، با Omid و Christa همراه میشود تا در دنیای مردگان راهی برای زنده ماندن پیدا کند. بازی از همان ابتدا و با مرگ یکی از شخصیتهای اصلی، بیرحمی خود را نشان میدهد، در TWD هیچ کس در امان نیست. در طول داستان با شخصیتهای زیادی روبرو خواهید شد، افراد جدید و برخی دوستان قدیمی. به راحتی میتوان حدس زد که Clementine با گروه جدیدی آشنا شده و با آنها در راه رسیدن به هدفش همراه خواهد شد. گروهی که از افراد با روحیات متفاوتی تشکیل شدهاند، دکتر Carlos به همراه دختر اعصاب خردکنش، Alvin مهربان و Rebecca بدبین. هر شخصیت برای خود دنیایی دارد و مجبور است خود را با شرایطی که علیرغم میلش پیش آمده، وفق دهد، بنابراین باید انتظار هر گونه رفتاری را از آنها داشت. تمام این رفتارها به زیبایی در روند داستان آمده و شاهد یک داستان جذاب با شخصیتهایی باورپذیر خواهید بود. داستان پیچ و خم زیادی داشته و بارها شما را سورپرایز خواهد کرد، به نحوی که حدس زدن ادامه داستان در بسیاری از مواقع غیرممکن است. شخصیتپردازی در سطح بسیار بالایی قرار دارد و دیوانگی Carver و شجاعت Luke را از همان نگاه اول تشخیص خواهید داد. بله همانطور که متوجه شدید در این شماره نیز باید با یک دشمن دیوانه روبرو شوید، البته دشمن واقعی بازی را در انتهای بازی مشاهده خواهید کرد، جایی که از خود خواهید پرسید خطرناکترین فرد در این دنیای مرده، کیست. بخش عمدهای از روایت داستان بر عهده دیالوگهای بازی است، دیالوگهایی که بسیار زیبا به نگارش در آمده و در چند دقیقه انتهایی بازی به اوج خود میرسند. تیم داستان نویسی Telltale Games کار خود را به خوبی انجام داده و در خلق یک داستان موفق با جزییات فراوان و معرفی شخصیتهای جدید، هنرمندانه عمل کرده است. وقتی برای اولین بار کنترل Clementine را در دست میگیرید با خود خواهید گفت که Telltale برای انتخاب شخصیت اصلی اشتباه بزرگی انجام داده است، ولی کافی است چند دقیقه ابتدایی اپیزود اول را انجام دهید تا به درستی کار سازنده پی ببرید. Clementine هم از لحاظ داستانی و هم از لحاظ گیمپلی بهترین انتخاب ممکن بوده و در طول بازی این احساس که با یک شخصیت ضعیف باید مراحل را پیش ببرید، روبرو نخواهید شد. در طول بازی Clementine به مرور به یک شخصیت قوی تبدیل شده که نه تنها میتواند از خود دفاع کند، بلکه میتواند گروه را نیز از خطر دور نگاه دارد.,
اگر قرار باشد بخشی از بازی را انتخاب کنیم و بگوییم این بخش بدون نقص است، باید به بخش صداپیشگی اشاره کرد. صداپیشههای قدیمی در کنار افراد جدید کار خود را به خوبی انجام دادهاند و حس عصبانیت، ترس و استرس را به خوبی منتقل میکنند. شخصیتهایی مانند Carver، Luke و Jane با وجود صداپیشههای حرفهای، به خوبی با مخاطب ارتباط برقرار میکنند. در کنار این، صداپیشه Clementine نیز کماکان یکی از بهترین کارهای خود را ارائه داده و روند رو به رشد او در طی فصل دوم را، به زیبایی به نمایش میگذارد. فضای ترسناک بازی با وجود موسیقی دلهرهآور آن، دهشتناکتر از همیشه به نظر میآید و تمهای زیبای موسیقی نقش عمدهای در انتقال تاریکی دنیای بازی به ذهن مخاطب دارد.
The Walking Dead Season Two به جز بخش داستانی، چیز تازهای نسبت به فصل اول ندارد، ولی داستان بازی اینقدر زیباست که تجربه بازی را برای بسیاری از بازیکنها، اجباری میکند. شاید گیمپلی چیز تازهای به دنیای گیم اضافه نکرده باشد ولی اجزای بازی آن قدر خوب در کنار هم قرار گرفتهاند تا تجربهای متفاوت را برای شما به وجود آورد.,خواندن نقد و بررسی,مرگ یا زندگی، شما انتخاب کنید,مرگ یا زندگی، شما انتخاب کنید.
مجموع امتیاز - 8
8
امتیاز بازیسنتر
نقاط قوت: داستان عالی، شخصیت پردازی فوقالعادهمهیج بودن سکانسهای QTEحق انتخابهای متنوع و پر تعدادپایانهای متفاوتنقاط ضعف:ساده بودن عناصر گیمپلیگرافیک تکنیکی ضعیف