آشنایی با نمایشگر ساعت های هوشمند
صفحه نمایشگر یک ویژگی مهم و جذاب ساعت ها و گوشی های هوشمند به شمار می رود. دو نکته را در انتخاب صفحه نمایشگر به یاد داشته باشید. یک کیفیت نمایش رنگ ها و تصاویر و نکته دوم پشتیبانی از ویژگی های سلامتی. زیرا هر چه کیفیت صفحه نمایشگر بهتر باشد، تصاویر شادابی و روشن تر نمایش داده می شود. و دوم اینکه به علت استفاده طولانی مدت از گوشی و ساعت های هوشمند باید نکاتی مثل سلامت چشم در ساخت آن در نظر گرفته شود. بنابراین انتخاب نوع نمایشگر یک نکته اساسی در انتخاب یک ساعت هوشمند است. به طور کلی اکثر ساعت های هوشمند دارای صفحه نمایشگرهای LCD یا Amoled هستند، زیرا ویژگی های مورد انتظار کاربر را به خوبی برآورده می کنند. در ادامه این مطلب قصد دارم درباره ویژگی نمایشگر با کیفیت در ساعت هوشمند مطالبی آموزش دهیم تا هنگام انتخاب به دنبال آن موارد بگردید.
نمایشگرهای LCD
همانطور که اشاره کردیم بیشتر نمایشگر ساعت های هوشمند از نوع LCD استفاده می کنند. حالا سوال این جا مطرح می شود که نمایشگرهای LCD مانند صفحه نمایش در مدل های محبوب ساعت هوشمند امیزفیت چه ویژگی هایی دارند؟ آن ها از نور پس زمینه برای انتشار نور استفاده نمی کنند و همیشه به یک منبع نور دیگری نیاز دارند. قدرت آن ها در انتشار نور سفید است. درنتیجه بهترین گزینه برای فضای باز هستند. اما برخلاف رنگ سفید و روشن، رنگ های سیاه را به خوبی نمایش نمی دهند. علت آن هم استفاده از یک منبع نور است، به این صورت آن ها همیشه برای رنگ های روشن قابل استفاده هستند. نمایشگر LCD نسبتا ارزان تر هستند زیرا تنها از یک منبع نور استفاده می کنند. بنابراین اگر قیمت برای شما در اولویت است،ساعت های هوشمند دارای نمایشگرهای LCD را انتخاب کنید. همچنین. بنابراین نمایشگرهای LCD ضخیم تر از سایر نمایشگرها هستند زیرا به نور بیشتری نیاز دارند.
نمایشگرهای OLED
برخی مدل ساعت های هوشمند با فناوری OLED به بازار وارد می شوند. نمایشگرهای OLED نسبت به LCDبرتری دارند زیرا به صورت مستقل عمل می کنند. آن ها از یک پنل شیشه ای یا پلاستیکی پوشیده شده اند. هر پیکسل در یک صفحه نمایشگر OLED به صورت جداگانه روشن می شود. بنابراین نمایشگر OLED مصرف انرژی کمتر، کنتراست و زاویه دید بهتری دارند. قابلیت ارتجاعی، نقطه قوت دیگری از نمایشگرهای OLED به شمار می آید. نمونه آن را در گوشی گلکسی فولد و آیفون ایکس مشاهده می کنید. اپل نیز در ساخت نسل اول ساعت های هوشمند خود از این فناوری استفاده کرد تا ساعت ها نازک تر به نظر برسند.
نمایشگرهای آمولد
برخی از انواع نمایشگرهای ساعت های هوشمند با فناوری آمولد کار شده است. به طور کلی نمایشگرهای آمولد بهترین صفحه نمایش گوشی و ساعت های هوشمند به شمار می آیند. آمولد نوعی تکنولوژی در صفحه نمایشگر OLED است. صفحه نمایشگرهای آمولد زاویه دید عالی دارند و نرخ تازه سازی در این نوع نمایشگرها سریع تر عمل می کنند. نرخ تازه سازی به این معنی است که یک نمایشگر با چه سرعتی می تواند یک صفحه را در عرض یک ثانیه طی کند. این ویژگی باعث می شود تصاویر روان تر و واقعی تر نمایش داده شوند. و به این ترتیب انرژِی کمتری مصرف می کنند. بنابراین جاییکه صحبت از باتری به میان می آید. نمایشگرهای آمولد می توانند عرضه اندام کنند. به خصوص اگر شما از ساعت های هوشمند برای تمرینات هدفمند ورزشی استفاده می کنید حتما باید به میزان مصرف باتری توجه داشته باشید.
لمسی بودن صفحه نمایشگر
لمسی بودن صفحه نمایشگر در ساعت های هوشمند یک ویژگی طبیعی است اما مشکل اینجا به وجود می آید که صفحه نمایشگر ساعت هوشمند آنقدر کوچک باشد که شما نتوانید به راحتی بر روی صفحه نمایشگر ساعت حرکت کنید. و ویژگی مهمی که WEAR OS برای حل این مساله طراحی کرده است به این صورت شما می توانید با انگشت خود از پایین صفحه اصلی به سمت بالا بکشید تا به تمام اعلان ها دسترسی داشته باشید. همچنین راهکار اپل در صفحه نمایشگر کوچک ساعت های هوشمند اپل نیز DIGITAL CROWNاست. با فشردن آن می توانید نمایشگر را بچرخانید یا حرکت کنید.
کدام نمایشگر برای ساعت های هوشمند مناسب است؟
اگر به دنبال باکیفیت ترین نمایشگرها هستید، نمایشگرها با فناوری OLED بهترین نوع ال سی دی در ساعت های هوشمند است. اما به طور کلی نمایشگرهای LCD ارزان ترین نوع نمایشگر ساعت های هوشمند است و انتخاب آن به اولویت شما بستگی دارد. برای اینکه از قیمت اسمارت واچ اطلاعات کافی کسب کنید به بهترین فروشگاهای اینترنتی محصولات دیجیتالی در ایران، مانند لیپک و دیجی کالا و یا ایمالز مراجعه کنید.