اخبار بازی

Google Stadia از سایر پلتفرم‌ها ارزان‌تر نخواهد بود

بنظر می‌رسد «گوگل Stadia» سرویس استریم گیمی باشد که اینترنت و جیب شما را به چالش خواهد کشاند!

به هر حال واضح است که برای اجرای بازی‌های جدید با کیفیت 4K شما نیاز به اینترنت پرسرعت و گران‌قیمتی خواهید داشت که هزینه‌ آن در کنار مبلغ اشتراک پرمیوم سرویس Stadia احتمالا رقم بالایی شود. همین مسئله موجب به‌ وجود آمدن این تصور در بعضی افراد شده بود که قیمت بازی‌های Stadia به طور قابل‌توجهی از سایر پلتفرم‌ها ارزان‌تر خواهد بود، ولی بنظر می‌رسد که این افراد اشتباه می‌کنند.

سرویس Google Stadia

فیل هریسون، رئیس پروژه Stadia از «شرکت گوگل» در این مورد نسبت به سایر افراد نظر متفاوتی دارد.

او می‌گوید: «سوال این است که چرا باید ارزان‌تر باشد؟ روی کاغذ، Stadia بهترین و منحصر به‌ فردترین تجربه‌ یک بازی را برای گیمر به ارمغان می‌آورد. با Stadia شما این توانایی را دارید که بازی خود را بر روی هر صفحه‌‌نمایشی که می‌خواهید اجرا کنید؛ فرق ندارد تلویزیون، کامپیوتر شخصی، لپتاپ، تبلت یا گوشی. بنظرم گیمرها ارزش این مسئله را درک می‌کنند.»

وی ادامه میدهد: «الان زمان ایجاد تغییرات بزرگ در این صنعت است، مردم رفته رفته به سمت یک دنیای کاملا دیجیتال قدم برمی‌دارند. ولی در عین حال ما اطلاع داریم که در این دوره هم باید به استودیوهای سازنده و گیمرها حق انتخاب داد. حقیقتا نه تمام گیمرها آماده‌ یک سرویس اشتراکی هستند و نه تمام سازندگان. پس ما می‌خواهیم به تمام افراد این حق انتخاب را بدهیم که بازی مورد علاقه‌ خود را آن‌طور که راحت‌تر هستند بازی کنند، بدون نیاز به پرداخت هزینه‌ی سنگین برای خرید دستگاهی که نهایتا روی میز تلویزیون آن‌ها جا خوش خواهد کرد.»

گوگل Stadia در تاریخ نوامبر 2019 (آبان تا آذر 1398) عرضه خواهد شد و حق سرویس Stadia Pro ماهیانه 9.99 دلار یا 8.99 یورو است. اگر قصد بازی کردن با کیفیت 4K/HDR/60FPS را دارید، از الان به دنبال اینترنتی با سرعت حداقل 35Mbps باشید. اگر از علاقه‌ مندان این سرویس جدید هستید، برنامه همه چیز در مورد سرویس گوگل استیدیا را حتما مشاهده کنید.

نوشته های مشابه

‫4 دیدگاه ها

  1. جدا از اینکه زیرساخت های 5g به زمان نسبتا زیادی نیاز داره تا در دنیا فراگیر بشه، موضوع اصلی اینه که به نظر من آینده گیم و پیشرفت این صنعت با کلاود در یک راستا نیست. پلتفرم های گیم تا سالها وابسته به فروش سخت افزار محلی خواهند بود.
    کلاود میتونه درصدی از نیاز به این سخت افزار رو کاهش بده ولی نمی تونه و توجیهی هم نداره که بخواد جاشو بگیره.
    آینده گیمینگ در گجت های واقعیت ترکیبی نهفتس. در پیشرفت ai به وسیله سخت افزارهای قویتر.
    این وسط گوگل میخاد از آب کره بگیره. با خودشون فکر کردن ما که بسترشو داریم چرا از روشهای دیگه ازش درآمدزایی نکنیم؟ قاعدتن این کلیتی بوده که برای اولین بار در ذهن سیاست گذارهای این شرکت به وجود اومده و منتهی شده به stadia.

  2. [QUOTE=”vaan 2, post: 4603625, member: 42639″]
    هر چقدر هم که سرعت بالا باشه! حجم مصرفیه این سرویس ها کشنده و خانمان بر اندازه! این موردیه که هیچ ارائه دهنده اینترنتی نمیتونه کاری به حالش بکنه!
    [/QUOTE]
    حجم مصرفی قابل حله پهنای باند قابل حله همه نگرانی ها فعلا مربوط میشه به پینگ و اینپوت لگ حتی اگه بهترین اینترنت هم که داشته باشی بازم ممکنه با تاخیر و اینپوت لگ مواجه بشی ! مورد دیگه اینکه به خاطر محدودیت پهنای باند و معقول بودن سرعت استریم هستش کیفیت ویدئویی که شما میتونی بگیری که کمتر از خروجی خامیه که مستقیم از یـ کنسول وارد TV میشه DF کاملا به این مورد اشاره کرده شاید اگه روزی مثلا استاندارد سرعت 4K بشه 100 mb اون وقت نشه تفاوت کیفیت خروجی رو تا حدودی احساس کرد ولی رو الان 30 mb اینجورا کاملا قابل مشاهدست این مورد …

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا