بازی Frostpunk در راه ایران
امروز پنجشنبه (۲۳ فروردین) مدیران استودیو بازیسازی ۱۱بیت لهستان طی نشستی در ایران ضمن اعلام آن که به زودی بازی تحسینشده فراستپانک در بازار ایران و به زبان فارسی عرضه خواهد شد از همکاری نزدیکتر با رسانهها، بازیسازان و نظام انتشار و توزیع بازی در کشور خبر دادند. استودیو ۱۱بیت خالق بازیهای «این جنگ من» (This War of Mine) و سری بازیهای «ناهنجاری» (Anomaly Series) اعلام کرد که فراستپانک،( Frostpunk) جدیدترین محصول این استودیو، نیز روی پلتفرم هیولا عرضه میشود و در دسترس گیمرهای ایرانی قرار میگیرد.
این پنجمین بازی این استودیوست که روی هیولا منتشر میشود و گیمرهای ایرانی میتوانند این بار در سریعترین زمان ممکن نسبت به عرضه جهانی یک بازی خارجی به صورت قانونی و با زبان فارسی از هیولا خریداری و دانلود کنند. پاوِل فلدمن، مدیر توسعه تجاری استودیو ۱۱بیت، درباره تجربهاش از بازار ایران و عرضه بازیهای این استودیو در هیولا میگوید: «هیولا کلید اصلی توسعه بازیهای باکیفیتتر در ایران است. وجود یک پلتفرم عرضه دیجیتال بازیهای رایانهای که استفاده از آن راحت باشد میتواند کاربران را به سمت بازیهای ایرانی و خارجی جذب کند. با افزایش کاربران و درآمدزایی برای توسعهدهندگان، تیمها و استودیوهای بیشتری به سمت توسعه بازی میآیند و در نهایت باعث افزایش کیفیت بازیهای تولیدی ایران میشود»
هیولا در این رویداد از عرضه بازی فرزندان مورتا در بازار ایران و جهانی خبر داد. مدیران استودیو فنافزار در رویداد خبری هیولا اعلام کردند که این بازی در ایران به صورت اختصاصی روی هیولا عرضه میشود. ضمن اینکه استودیو ۱۱بیت به عنوان همکار فنافزار و ناشر بینالمللی بازی فرزندان مورتا، این بازی را با نام Children of Morta در بازارهای جهانی عرضه میکند. مارک زیماک تهیهکننده ارشد استودیو ۱۱بیت، در مورد همکاری با توسعهدهندگان ایرانی و عرضه بازی فرزندان مورتا در خارج از ایران میگوید: « با نزدیک شدن به زمان عرضه جهانی این بازی دوستداشتنی استودیو بازیسازی فنافزار، شاهد تبلیغات گستردهتری چه در ایران و چه در بازارهای جهانی برای فرزندان مورتا خواهیم بود.»
در پایان امیرحسین فصیحی مدیرعامل فن افزار تاکید کرد :«حضور توسعهدهندگان و استودیو بازیسازی ۱۱بیت با هیولا و شرکتهای ایرانی میتواند به شناخت بیشتر استودیوها و توسعهدهندگان بازیهای خارجی از بازار ایران، توسعهدهندگان و استودیوهای بازیسازی منجر شود.» به گفته وی این همکاریها میتوان در عین حال به کاهش قیمت تمام شده بازیهای اصل برای گیمرهای ایرانی منجر شود: « همچنین میتوان امیدوار بود که با انتقال دانش روز بازیسازی دنیا به کشور شاهد بازیهای بسیار باکیفیت ایرانی در آیندهای نزدیک حتی در بازارهای بینالمللی باشیم و حتی در بلند مدت این نوع همکاریها سبب میشود تا کاربران فرهنگ حقوق مولف یا همان کپیرایت را به رسمیت بشناسند که در نهایت منجر به استقبال بیشتر استودیوهای خارجی برای حضور در بازار بکر ایران و به همان نسبت افزایش کیفیت بازیها و درآمد استودیوهای بازیسازی ایران میشود.»