بهترین سریال های انیمه

67 سال از زمانی که Astro Boy، پسر آهنی، متولد شد می‌گذرد. سال‌هایی که از آن به عنوان سال‌های زندگانی تاریخ صنعت انیمه نیز یاد می‌شود. پر فراز و نشیب، پر حاشیه و پر از لحظات به یاد ماندنی، هنوز هم صنعت انیمه در ژاپن و دیگر کشورهای آسیایی با قدرت به جلو پیش می‌رود. به دنبال این پیشرفت، طرفداران انیمه روز به روز بیشتر می‌شوند و شاهد افرادی هستیم که می‌خواهند ببینند این مدیوم چگونه طی 20 سال اخیر به این تعداد از دنبال کننده رسیده و آثار آن را مزه مزه کنند.

برای مشاهده بهترین سریال های انیمه در یوتوب کلیک کنید

 

اگر از این دسته افراد هستید، محکم بنشینید و با بازی‌سنتر همراه شوید، میخواهیم امروز مروری بر 15 اثر برتر تاریخ انیمه داشته باشیم. هر چند بهتر است قبل از شروع لیست به چند نکته توجه داشته باشید.

ابتدا این که انیمه‌های سینمایی و انیمه‌های بلند (بیش از 100 قسمت) در این لیست لحاظ نشده‌اند. این لیست مخصوص انیمه‌های سریالی زیر صد قسمت است. مورد دوم این که این لیست، حاصل نظر نویسنده مطلب است. اگر با لیست مورد نظر شما تفاوتی داشت بگذارید به حساب اختلاف سلیقه. مدیوم انیمه بسیار عظیم است و هر لیست 15 انیمه ای که ما انتخاب می‌کردیم بسیاری از شاهکارهای محبوب از لیست جا می‌ماندند.

بهتر است بیشتر از این وقت را تلف نکنیم و شما را با 15 سریال انیمه برتر آشنا کنیم.


  1. Great Teacher Onizuka

    استدیوی سازنده: Pierrot Studios

شاید انیمیشن‌ها و کیفیت تصاویر GTO خیلی بد عمر کرده باشند، اما روحیه طنز بی نظیر سری هنوز هم جزو بهترین‌های این ژانر است. GTO همان گونه که از اسم‌اش برمی آید در مورد معلم فوق العاده ای به نام ایکیچی اونیزوکا است، منتها اونیزوکای قصه ی ما از ریشه با تمام معلم‌های دنیا فرق دارد. او زمانی رئیس گنگ موتورسوارهای خود بوده و حالا با انگیزه‌های جدید بدون هیچ پیش زمینه ای می‌خواهد وارد حرفه معلمی شود. از شانس بد او اما، اولین تجربه کاری‌اش با کلاسی است که از نخاله ترین و دردسرساز ترین داش آموزهای دبیرستان تشکیل شده. GTO روایتگر داستان اونیزوکای لات مسلک با دانش آموزان خرابکارش و مشکلاتی است که باید با آن‌ها دست و پنجه نرم کند. کمدی پرتلاطم، شخصیت پردازی بی نظیر اونیزوکا و پرداخت عالی به تک تک شخصیت‌های فرعی از GTO کاری می‌سازد که در پایان آن، کمبود موجودی به نام اونیزوکا ایکیچی را در زندگی دبیرستانی خود احساس کنید.

اگر از دسته افرادی هستید که GTO را تماشا کرده و حسابی از آن لذت برده اید انیمه‌های زیر به شما پیشنهاد می‌شود:

Assassination Classroom – Kaguya Sama: Love is War – School Rumble – Amagi Brilliant Park


 

  1. Death Note

    استدیوی سازنده: Madhouse

از زمان پخش دث نوت در سال 2007، امکان ندارد جایی به عنوان یک تازه وارد، انیمه پیشنهادی درخواست دهید و میان پیشنهادات ارائه شده Death Note حضور نداشته باشد. داستان یاگامی لایت نابغه و دفترچه مرگ‌اش ، برای هر نوع مخاطبی نه تنها بلافاصله قابل هضم و درک است بلکه با معرفی آنتاگونیست‌هایی مانند L کشش بی نظیری پیدا می‌کند که در ترکیب با کارگردانی فوق العاده‌ش ، قلب و ذهن مخاطب خود را تسخیر می‌کند. اگر ضعف یک سوم نهایی داستان نبود، مطمئنا دث نوت را در رتبه ی بالاتری در این لیست می‌دیدیم. در هر صورت این انیمه هنوز هم یکی از آثاری است که دیدنش برای هر شخص  علاقمند به دنیای انیمه واجب است.

اگر از دسته افرادی هستید که Death Note را تماشا کرده و حسابی از آن لذت برده اید انیمه‌های زیر به شما پیشنهاد می‌شود:

Monster – Psycho Pass – Zankyou no Terror – Hyouka


  1. Baccano

    استدیوی سازنده: Brain’s Base

یک داستان بدون شخصیت اصلی ، یک نقص بزرگ دارد ، اما تصور کنید اگر داستان این جنبه را در آغوش گرفته و سوار موج آشوب، روایت خود را بنا کند. آن موقع است که به معجون Baccano خواهید رسید. از مافیای بی رحم و شیک‌اش تا زوج احمق و ماجراجوی آیزاک و میریا، از قطار خونین شبح زده تا بوستون متعفن از بوی جنازه هایش، از قاتل‌های زنجیره ای که به دنبال هم‌اند تا عشاقی که از یکدیگر بی خبر‌اند و از راهزن‌های با مرام‌اش تا انجمن‌های شیطانی زیرزمینی اش، همه و همه داستانی را تشکیل می‌دهند که به شکل فوق العاده غیر قابل پیش بینی همه چیز را به هم گره زده و در نهایت به یکی از به یادماندنی ترین آثار سریالی تاریخ تبدیل می‌شود. هرچند در نهایت بی سر و ته بودن قسمت‌های ابتدایی انیمه واقعا آشنه پاشیل آن برای بسیاری از بیننده هاست و حسابی آن‌ها را گیج خواهد کرد. اما صبر و توجه در مورد Baccano فوق العاده پاداش دهنده است و باز شدن گره‌های ابتدایی داستان به مرور زمان، یکی از بهترین حس‌های موجود است که در این انیمه تجربه می کنید.

اگر از دسته افرادی هستید که Baccano را تماشا کرده و حسابی از آن لذت برده اید انیمه‌های زیر به شما پیشنهاد می‌شود:

Durarara! – Kekkai Sensen – Black Lagoon – Mawaru Penguindrum


  1. Tatami Galaxy

    استدیوی سازنده: Madhouse

به عنوان یک مدیوم، دنیای انیمه یک مزیت به خصوص نسبت به مابقی مدیوم‌های حوزه سرگرمی دارد. آن هم این است که می‌تواند در اوج عجیب غریب بودن هنوز هم بسیار جدی باشد و از مرز هجو عبور نکند. Tatami Galaxy اوج این نوع تفکر در ساخت انیمه است. قصّه شخصیت اصلی بی نام و نشان Tatami Galaxy و نابود شدن رویای زندگی دانشجویی‌اش در هر قسمت از ابتدا تا آخر ، ایده عجیبی به نظر می‌رسد. این که 12 قسمت شخصیت اصلی ای را مشاهده کنید که سه سال دوران دانشجویی‌اش هر بار در هر قسمت از ابتدا تا انتهایش به نحوه‌های مختلف نابود می‌شود به اندازه کافی عجیب هست. حال این دور باطل را با آرت استایل عجیب کارگردان مشهورش، ماساکی یوآسا، و سرعت فوق بالای انتقال دیالوگ‌ها و پایان بندی شگفت انگیزش ترکیب کنید تا بفهمید چرا می‌گوییم Tatami Galaxy اوج یک عقیده در بیان یک نظریه است. پیشنهاد Tatami Galaxy به کسی که تازه وارد این حوزه شده به خاطر پیچیدگی فراوان‌اش کمی سخت است، منتها نتیجه نهایی بسیار متفاوت تر از هر چیزی است که تا پیش از این تجربه کرده اید.

اگر از دسته افرادی هستید که Tatami Galaxy را تماشا کرده و حسابی از آن لذت برده اید انیمه‌های زیر به شما پیشنهاد می‌شود:

Sayonara Zetsubou Sensei – NHK ni Youkoso! – Melancholy of Suzumiya Haruhi – Ping Pong the Animation


  1. Samurai Champloo

    استدیوی سازنده: Manglobe

قصه سامورایی گل آفتابگردون و جستجوگرهای پر رمز و راز‌اش مثل هاچ زنبور عسل یک کار کلاسیک و به یاد ماندنی است. سفر دو سامورایی رونین و دختری که به دنبال پدر افسانه ایش است، قصه ایست که مخاطب خود را دور ژاپن در حال تحول در انتهای دوره ادو می‌چرخاند و هر قسمت گوشه شگفت انگیز و ماجرایی عجیب تر از دنیای غیر قابل پیش بینی‌اش را به او نشان می‌دهد. سامورایی چمپلو مانند کابوی بیباپ، دیگر اثر محبوب کارگردانش، شینیچیرو واتانابه، خط داستانی آن چنان مستحکم و فشرده ای ندارد و سر و ته داستاش، قسمت‌های نخستین و پایانی آن هستند. آن چه سامورایی چمپلو را شگفت انگیز می‌کند روایت‌های هر چند بی ربط به هم ولی فوق العاده دیدنی در این میان است. کنار این موارد موسیقی متن اجرا شده توسط Nujabes به کل اثر عطر و بوی خاصی می‌دهد که در به یادموندنی کردن این اثر تاثیر به سزایی دارد.

اگر از دسته افرادی هستید که Samurai Champloo را تماشا کرده و حسابی از آن لذت برده اید انیمه‌های زیر به شما پیشنهاد می‌شود:

Cowboy Bebop – Space Dandy – Kino no Tabi – Death Parade


  1. Shirobako

    استدیوی سازنده: P.A. Works

شیروباکو  اثر به شدت ساده و بی شیله پیله ایست. داستان میاموری آئوی و چالش‌های مدیر تولید بودن در یک استودیوی انیمه ای در عین ساده بودن ایده بسیار جذابی است. داستان انیمه‌های داستانی با قالب مستند در مورد چالش‌های ساخت انیمه، مبحثی است که به دفعات طی سال‌های اخیر به روش‌های متفاوتی تکرار شده. اما برخلاف اکثر این انیمه‌ها که سعی در ارائه داستان شخصیت اصلی از دید یک انیماتور یا کارگردان را دارد، شیروباکو زاویه دید خود را بر اساس یک مدیر تولید تنظیم کرده و شغلی که وظیفه آن هماهنگی بین تمام اجزای استودیو برای ساخت یک انیمه است. این امر نه تنها شیروباکو را به کار نوین و تکرار نشدنی تبدیل کرده، بلکه ترکیب این ایده ساده ولی نوین با داستان و شخصیت‌های به شدت باورپذیر و در عین حال جذابش کاری می‌کند حتی اگر ذره‌ای به پروسه ساخت انیمه علاقه نداشته باشید از چالش‌های پیش روی مدیر تولید عشق پیراشکی این انیمه بی نهایت لذت ببرید.

اگر از دسته افرادی هستید که Shirobako را تماشا کرده و حسابی از آن لذت برده اید انیمه‌های زیر به شما پیشنهاد می‌شود:

Keep your Hands off Eizouken – Bakuman – Hibike Euphonium – Space Brothers


  1. Code Geass

    استدیوی سازنده: Sunrise

ربات‌های غول پیکر، تشکیلات تروریستی، جنگ‌های سیاسی، شیرینی دوران دبیرستان، انگلستان ویکتوریایی، فانتزی‌های باستانی و یکی از باهوش ترین و کاریزماتیک ترین شخصیت اصلی‌های تاریخ انیمه را در هم زن بریزید و ماحصل آن به کدگیاس تبدیل می شود. داستان به طرز طوفانی ای با برخورد دانش آموز نابغه دبیرستانی ای به نام لولوش لمپروج با دختر عجیبی به نام C.C آغاز شده که طی این برخورد، لولوش صاحب قابلیتی با نام گیاس می‌شود. چشم جادویی ای که به او اجازه می‌دهد به هر فرد برای یک بار دستوری قاطع و همیشگی بدهد. البته که لولوش در یک دنیای عادی زندگی نمی کند. دنیای کدگیاس دنیایی است که در آن بریتانیا نصف دنیا را تصرف کرده. حال که لولوش این قدرت شگفت انگیز را دارد، با ترکیب ذهن استراتژیک خود تصمیم مقاومت در برابر نیروهای بریتانیایی می‌گیرد. این که چگونه یک پسر دانش آموز ژاپنی می‌تواند روبروی بزرگترین حکومت دنیا بایستد زمینه ساز روایت حماسی کدگیاس و فراز و نشیب‌های فوق العاده‌اش هست که بعد این همه سال هنوز هم در ذهن طرفدارانش با پایان شاهکارش تازه باقی مانده.

اگر از دسته افرادی هستید که Code Geass را تماشا کرده و حسابی از آن لذت برده اید انیمه‌های زیر به شما پیشنهاد می‌شود:

Neon genesis Evangelion – No Game No Life – Gundam: Iron-Blooded Orphans – Legend of Galactic Heroes


  1. Barakamon

    استدیوی سازنده: Kinema Citrus

زندگی استاد خطاط جوان و نه چندان مشهور، هاندا سِی آن چنان زندگی هیجان انگیز یا تازه ای نیست. اما بعدا با زدن مشت کوبنده ای که او به داور مطرح و منتقد اثرش از سر خشم وارد می‌کند، و تبعید شدن به جزیره ساحلی گوتو توسط پدرش، داستان از این رو به آن ر می شود. البته! Barakamon آن چنان عنوان هیجان انگیزی نیست. در حقیقت برعکس، هاندا سی جوان برای به دست آوردن آرامش درونی وارد روستای گوتو می‌شود و نقطه قوت انیمه همین حس آرامش بخشی آن است. بچه‌های روستا، فضای ساحلی، چالش‌هایی که هاندا در مسیر خطاطی‌اش دارد؛ مراسم‌های مختلف روستا و اهالی خونگرم‌اش باعث خلق اتمسفر به شدت آرام بخشی می‌شوند که در ترکیب با کمدی شیرین انیمه، اثری را خلق می‌کند که بدون کمترین زرق و برق هم رده غول‌های این مدیوم بایستد.

اگر از دسته افرادی هستید که Barakamon را تماشا کرده و حسابی از آن لذت برده اید انیمه‌های زیر به شما پیشنهاد می‌شود:

Silver Spoon – Kakushigoto – Usagi Drop – Sora Yori mo Tooi Bashou


  1. Land of the Lustrous

    استدیوی سازنده: Orange

از دهه نود تا کنون، استفاده از ابزارها و تکنیک‌های سه بعدی برای کمک در بهینه سازی روند ساخت انیمه‌های سریالی رواج یافته. در این میان و در چند سال گذشته شاهد انیمه‌های سریالی ای هستیم که به طور کامل بر مبنای مدل سازی و انیمیشن سه بعدی توسعه و ساخته شده‌اند. هر چند تعداد بسیاری از این انیمه‌ها مورد اقبال مخاطبین قرار نگرفتند اما تعداد اندکی واقعا آثار ستودنی ای در بین آن‌ها وجود دارد. در میان تمامی این موارد بدون شک، جواهرات سخنگوی Land of the Lustrous تاجدار هستند. داستان در دنیایی رخ می‌دهد که هفت بار آخرالزمان را به خود دیده و حالا تنها در سطح کره زمین‌ یک جزیره باقی مانده که ساکنانش گروهی از جواهرات انسان نما هستند که به همراه استاد مرموزشان، زندگی بدون مرگی را می‌گذرانند. در این میان شخصیت اصلی، جواهر ضعیفی به نام فوسفوفیلایت است که در پی اثبات خود به دیگر هم نوعانش وارد ماجراهای به شدت مرموز و دردناکی می‌شود.
ترکیب مدل‌های سه بعدی با پس زمینه‌های زیبای دستی و انیمیشن‌ها و کارگردانی تنها نقاط قوت این اثر نیستند. ستینگ فوق العاده خاص و استثنایی جواهرات نامیرا و فضای به شدت مرموز حول وقایع داستان، شخصیت پردازی بی نظیر شخصیت اصلی و همراهانش در ترکیب با معانی و مفاهیم فلسفی پشت داستان عواملی هستند که کاری می‌کنند حتی اگر با انیمه‌های سه بعدی مشکل داشته باشید، Land of the Lustrous باز هم شما را مجذوب خودش می‌کند.

اگر از دسته افرادی هستید که Land of the Lustrous را تماشا کرده و حسابی از آن لذت برده اید انیمه‌های زیر به شما پیشنهاد می‌شود:

Beastars – Made in Abyss – Shinsekai no Yori – Ergo Proxy


  1. Fullmetal Alchemist: Brotherhood

    استدیوی سازنده: Bones

ریبوت شدن یک انیمه سریالی بعد از یک پخش کامل، پدیده به شدت نادری است. سری‌های خیلی خاصی همچین شانسی را پیدا می‌کنند و تعداد زیادی از آن‌ها حتی نزدیک به کیفیت انیمه قدیمی تر نمی رسند. ؛ هرچند دومین برداشت اقتباسی از Fullmetal Alchemist لغتی فرای خارق العاده را برای توصیفش احتیاج دارد. نه تنها سری Brotherhood انیمه قدیمی و مشکلاتش را برطرف می‌کند و آن را کنار می‌زند، بلکه حتی از منبع اقتباس نیز پیشی گرفته و خیلی راحت به یکی از بهترین انیمه‌های سریالی تاریخ تبدیل می‌شود.
قصه برادران الریک و سفرشان برای پیدا کردن سنگ فلاسفه قصه ای است که هیچ کجایش روندی قابل حدش یا کلیشه ای را پیش  نمی گیرد. نویسندگی و دنیاپردازی به شدت ویژه و استثنایی ای دارد و شخصیت‌های منفی‌اش به تنهایی کلکسیونی از بهترین شخصیت‌های منفی ای است که می‌توانید در هر مدیومی پیدا کنید. تقریبا هیچ مانعی برای لذت بردن از Fullmetal Alchemist Brotherhood وجود ندارد؛ صرفا شروعش کنید و تا انتها با آن زندگی کنید.

 اگر از دسته افرادی هستید که Fullmetal Alchemist: Brotherhood را تماشا کرده و حسابی از آن لذت برده اید انیمه‌های زیر به شما پیشنهاد می‌شود:

Arslan Senki – My Hero Academia – Magi: The Labyrinth of Magic – Dr.Stone


  1. March Comes like a Lion

    استدیوی سازنده: Shaft

اغراق از ویژگی‌های اساسی هر انیمه ای است. از اغراق در حرکت و انیمیشن تا اغراق در حالات صورت، طراحی کاراکترها و مخصوصا اکشن و افکت‌های گرافیکی. برای مدیومی که این قدر روی اغراق پافشاری دارد، ژانر درام مانند پاشنه آشیل است و حقیقتا نمی توان آثار خیلی فاخری در این ژانر لای انیمه‌ها پیدا کرد. امّا… امّا گاهی اوقات جایی که تصورش را هم نمی کنید یک سری از بهترین آثار درام قرار دارند و March Comes Like a Lion از این قبیل آثار است.
داستان انیمه روایتگر قصه زندگی کیریاما رِی، نابغه جوان ورزش شوگی (شطرنج ژاپنی) است و چالش‌های زندگی پر پیچ و خم او را تلاش می‌کند به زیبایی به تصویر بکشد. البته رِی به عنوان شخصیت اصلی تنها کمتر از نیمی از تمرکز داستان را به خود اختصاص می‌دهد. بیشتر زمان انیمه به طرز خارق العاده ای روی شخصیت‌های فرعی و داستان تک به تک آن‌ها صرف می‌شود که به خاطر نویسندگی بی نظیر داستان و موضوعات ناب و سناریوهایی جالبی که روی آن دست می‌گذارد بلافاصله به تجربه ای فراموش نشدنی تبدیل می‌شود. هر چند کارگردانی محشر، موسیقی و انیمیشن رنگانگ و درخشنده ی استدیو Shaft و صداپیشگی بی نظیر شخصیت‌ها هستند که انتقال همچین لحظات جالبی را ممکن می‌سازند.

 اگر از دسته افرادی هستید که March Comes like a Lion را تماشا کرده و حسابی از آن لذت برده اید انیمه‌های زیر به شما پیشنهاد می‌شود:

Natsume Yuujinchou – Ping pong the Animation – Chihayafuru – Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu


  1. Attack on Titan

    استدیوی سازنده: Wit Studios

به ندرت می‌توان سریالی را پیدا کرد که تنها با قسمت اول‌اش بتواند دنیا را بلرزاند. با این حال Attack on Titan و غول‌های چند ده متری‌اش به همراه خشونت بالا و موسیقی حماسی قسمت اول‌اش قطعا از پس این کار برآمدند. البته اگر انیمه فقط می‌خواست روی همین مبنا جلو برود مسلما رتبه چهارم این لیست نبود. Attack on Titan هر چه جلوتر رفته شخصیت‌های عمیق تر، راز و رمزهای بیشتر و تم‌های سیاسی و اخلاقی بیشتری را به داستان خود اضافه اضافه می‌کند. نتیجه این است که فصل به فصل و قسمت به قسمت، این انیمه به اثری بهتر و بهتر تبدیل می‌شود تا جایی که حتی برای کسانی که بیشتر به دنبال داستان‌های عمیق و شخصیت‌های باورپذیر می‌گردند تا اکشن و انیمیشن‌های پر زرق و برق نیز به اثری استثنایی تبدیل شود. روایت نبرد بشریت علیه غول‌های آدمخوار برای پس گرفتن سرزمین شان و انتقام گرفتن از روح‌های از دست رفته گذشتگان، پیچ و خم و توییست‌هایی دارد که به سختی می‌توان آن را حدس زد و همین ترکیب میستری و حماسه ای بودن Attack on Titan است که حتی سال‌ها بعد از انفجار محبوبیت‌اش در سال 2013 آن را به اثری فاخر و مورد احترام نزد اکثر افراد تبدیل می‌کند.

اگر از دسته افرادی هستید که Attack on Titan را تماشا کرده و حسابی از آن لذت برده اید انیمه‌های زیر به شما پیشنهاد می‌شود:

Claymore – The Promised Neverland – Demon Slayer – Neon Genesis Evangelion


 

  1. Clannad

    استدیوی سازنده: Kyoto Animation

از بین انیمه‌هایی که در کل این لیست داریم، Clannad به راحتی همزمان هم عجیب ترین و غیر مانوس ترین طراحی شخصیت‌ها و هم ضعیف ترین شروع بین همه ی آن‌ها را دارد. اگر از پس این موانع بربیایید چیزی که طی این 50 قسمت به دست می‌آورید یکی از بهترین، کامل ترین انیمه‌های عاشقانه تاریخ است که همزمان هم کمدی بی نظیری دارد و هم از طرف دیگر شامل پیام‌های احساساتی است که با قدرت به مخاطب خود منتقل می‌شوند.
شخصیت اصلی داستان Clannad اوکازاکی تومویا به معنای واقعی یک دانش آموز یاغی است؛ فردی که هیچ احترامی برای هیچ کس قائل نیست ، اهمیتی به قوانین مدرسه نمی دهد و حسابی اهل دعواست. داستان روایتگر روابط عاطفی او و دختر عجیب دیگری به نام ناگیسا فوروکاوا است و این که چگونه رابطه اوکازاکی با بقیه به مرور او را در جهات مختلفی تغییر می‌دهد و این موضوعات را تنها به دوران دبیرستان محدود نمی کند  و روایت خود را در After Story به دوران بعد از دبیرستان اوکازاکی نیز تعمیم می‌دهد که نتیجه آن تم‌های بالغانه تر و روایتی واقع گرایانه تر از اوست.
در ظاهر و بطن خود، Clannad و ادامه شاهکارش Clannad: After Story آثاری به شدت عاطفی و احساساتی و پر از لحظات تراژدیک هستند. انیمه در مدیریت و بیان همچین داستان حساسی با تم عشق، خانواده، دوستی که به راحتی می‌تواند برای مخاطب خسته کننده شود چنان مهارت دارد که هنوز هم بعد گذشت این همه سال موقع شنیدن اسم رومنس و انیمه امکان ندارد اسم Clannad نیز به گوش تان نخورد.

اگر از دسته افرادی هستید که Clannad را تماشا کرده و حسابی از آن لذت برده اید انیمه‌های زیر به شما پیشنهاد می‌شود:

Shigatsu wa Kimi no Uso – Angel Beats – Toradora – Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru


 

  1. Fate/Zero

    استدیوی سازنده: Ufotable

تا به این جای کار، از عناوین اکشن زیادی اسم بردیم و خب، بین انیمه ها، اساسا اکشن ژانر محبوب تر و شاخص تری است. این به همان موضوع اغراقی برمی‌گردد که پیش تر در مورد آن صحبت کردیم. ولی حتی میان عناوین اکشن نیز Fate/Zero یک سر و گردن بالاتر  از رقبایش است. داستان سری Fate حول محور شیء جادویی ای به نام جام مقدس می‌گردد. این جام هر پنجاه سال یک بار هفت جادوگر را در سراسر دنیا به عنوان ارباب انتخاب می‌کند و به آن‌ها اجازه احضار اساطیر تاریخی را می‌دهد تا خادم آن‌ها شوند. سپس این هفت ارباب و خادم در نبرد مخفی ای تحت عنوان جنگ جام مقدس شرکت کرده و پیروز این نبرد خونین به خود جام مقدس دست می‌یابد که توانایی احقاق بخشیدن به آرزوی احضارگر پیروز را دارد. Fate/Zero روایت جنگ چهارم از مجموعه این جنگ هاست که در اواسط دهه نود میلادی رخ می‌دهد.
ترکیب ایده دخیل کردن اساطیر تاریخی همچون شاه آرتور، اسکندر مقدونی، حشاشین و گیلگامش در نبردی بین جادوگرها در دنیای مدرن ایده فوق العاده ای است. منتها موردی که Fate/Zero را بین مابقی عناوین سری Fate و به طور کل دنیای انیمه متمایز می‌کند، شخصیت پردازی بی نظیر این خادمان اساطیری و بهتر از آن، ارباب‌های آن است. افرادی که خارج از تسلط به جادو، به انواع دسیسه ها، ابزار قتل و روش‌های غیر انسانی برای پیشبرد اهداف شان استفاده می‌کنند و داستانی را خلق می‌کنند که حتی شخصیت اصلی آن نیز از نظر کارنامه ای به شدت فرد سیاهی است. ترکیب این موارد، در نهایت Fate/Zero را به عنوانی کاملا تیره و تار از لحاظ اتمسفر تبدیل کرده و در عین حال داستان و مبارزات و اکشنی از خود ارائه می‌دهد که نتوان به راحتی از پای آن بلند شد.

اگر از دسته افرادی هستید که Fate/Zero را تماشا کرده و حسابی از آن لذت برده اید انیمه‌های زیر به شما پیشنهاد می‌شود:

Fate Stay/Night: Unlimited Blade Works – Darker than Black – Mahou Shojo Madoka Magica – Kara no Kyoukai


  1. Steins;Gate

    استدیوی سازنده: White Fox

توضیح دادن چگونگی و چرایی بی نقص بودن Steins;Gate خیلی سخت است. آیا به خاطر داستان فوق العاده منسجم و زمینه سازی بی نقص نیمه اول داستان برای وقایع کوبنده نیمه دوم داستان است که Steins;Gate این جاست؟ آیا به خاطر اتمسفر ظهرهای افسرده کننده آکیهابارا است که Stein;Gate این جاست یا به خاطر شخصیت‌های اصلی و فرعی بی نظیرش؟ می‌توان کلی دلایل دیگر مطرح کرد. گفتن از خوبی‌های Steins;Gate تمامی ندارد. از بیرون که نگاه کنیم، شاید این انیمه به ظاهر اثری ساده و معمولی در ژانر علمی-تخیلی باشد. ولی وقتی تک تک قسمت ها، شخصیت‌ها و وقایع در جای خود بوده. این سریال نویسندگی منسجمی داشته و ترکیب شگفت انگیزی از بهترین موسیقی، صداپیشگی و انیمیشن‌های ممکن را ارائه می کنند که نتیجه آن بدون شک اگر بهترین انیمه تاریخ نباشد، یکی از بهترین‌های آن‌ها است.
داستان Steins;Gate در مورد مرد جوان و دانشمند دیوانه خود خوانده ای به نام اوکابه رینتارو است که در آزمایشگاه اجاره ای‌اش در آکیهابارا و به همراه دو دوست نزدیک‌اش براساس علاقه‌های شخصی شان روی اختراعات مختلفی کار می‌کنند. اما به مرور زمان و با درگیر شدن دانشمند نخبه ای به نام ماکیسه کوریسو و رخ دادن اتفاقات عجیبی در آزمایشگاه کوچک اوکابه، همه چیز تا حد زیادی پیچیده می‌شود…
توضیح خلاصه داستان Steins;Gate بدون لو دادن نقاط مهم داستانی کمی سخت است، چرا که محتوای روایی آن بسیار پیچیده است و بخش اعظمی از داستان در حال پایه ریزی برای توجیه این اتفاقات است. ولی نمی توانم بیشتر از این اصرار کنم که Steins;Gate را تجربه کنید. خود را به هیچ وجه از تجربه این اثر استثنایی و روایت پر پیچ و خم و پر از غافلگیری‌اش محروم نکنید.

اگر از دسته افرادی هستید که Steins;Gate را تماشا کرده و حسابی از آن لذت برده اید انیمه‌های زیر به شما پیشنهاد می‌شود:

Serial Experiments Lain – NHK ni Youkoso! – Re:Zero Kara Hajimeru Issekai Sekatsu – Toaru majutsu no Index

نویسنده: سید محمد حسین بطحایی

خروج از نسخه موبایل