بررسی بازی موبایل Extreme Car Driving Simulator
رانندگی و سفر به دل پر پیچ و خم جاده، برای افراد زیادی لذت به ارمغان میاورد و حتی سرگرمی محسوب میشود، اما بزرگترین مانع لذت بردن از رانندگی در دنیای واقعی، احتیاط است، و این درست همان چیزی است که در بازی های ویدیویی جایی ندارد.
بازی های Racing جزو پر مخاطب ترین سبک های ویدئوگیم هستند، همه افراد در هر سنی آزادند خود را به چالش بکشند و بدون محدودیت های دنیای واقعی در یک دنیای جذاب به رقابت بپردازند. بازی Extreme Car Driving Simulator از محبوب ترین بازی های این سبک در پلتفرم موبایل است که تا کنون بیش از 100 میلیون بار توسط کاربران دانلود شده است. حجم 180 مگابایتی و رابط کاربری ساده بازی، باعث میشود تا این عنوان برای افراد زیادی قابل تجربه کردن باشد.
بازی به صورت جهان باز است و از همان ابتدا شما در این جهان رها میشوید و آزاد هستید همه جای آن را کشف کنید، هرچند نقشه ی بازی بزرگ نیست و تنها دارای چند لوکیشن متفاوت است. در نقاط مختلف این جهان چالش ها و مسابقات مختلفی وجود دارند که اکثرا چالش های رکوردی مانند پرش بلند از روی سکو یا گذر از یک مسیر سخت و پر پیچ و خم است که اغلب شما با کسی به جز خودتان رقابت نمیکنید و هدفتان میبایست شکستن رکوردهای قبلی باشد. تنوع بسیار کم این چالش ها و مسابقات از مشکلات عمده بازی است. در اصل بازی بیشتر برای رانندگی در محیطی آزاد و به صورت تفریحی ساخته شده تا رقابت و مسابقه.
اولین و بزرگترین لوکیشن بازی شهر Extreme City است که دارای ساختمان های متعدد و خیابان های آسفالت شده است. این لوکیشن برای ماشین های معمولی و سرعتی طراحی شده و چالش های مختلف را با ماشین های مذکور بهتر میتوان در آن انجام داد.
لوکیشن دیگر بازی Airport یا فرودگاه است که بهترین و سرگرم کننده ترین مکان بازی هم محسوب میشود. از آنجایی که سطح زمین در فرودگاه به صورت کامل آسفالت شده و صاف است شما میتوانید با نهایت سرعت رانندگی کنید. همچنین در این لوکیشن ویژگی های جذابی مثل سکوهای پرش در حالت های مختلف، گودال برای دریفت کشیدن و آیتم های خلاقانه دیگری وجود دارد که این محیط بازی را بیش از پیش سرگرم کننده میکنند. این لوکیشن برای ماشین های مسابقه ای از بقیه محیط ها مناسب تر است.
لوکیشن Offroad Zone در بازی وجود دارد که مخصوص ماشین های آفرود و مقاوم طراحی شده که میان جاده های ناهموار و پر از پستی و بلندی دوام بیاورند و چالش های موجود را بدون هیچ مشکلی بگذرانند.
تمامی این لوکیشن ها و به طور کلی محیط بازی، دارای گرافیک خوب و قابل قبولی است و بخش های اصلی گرافیک محیطی مانند آسفالت خیابان و یا نورپردازی برای یک بازی موبایل چشم نواز طراحی شده است. همچنین بازی دارای سیستم تغییر زمان و گذر شب و روز است. شما میتوانید در حالت photo mode نیز از این قابلیت استفاده کرده و زمان را به دلخواه خودتان تغییر دهید.
یکی از بزرگترین مشکلات بازی نداشتن نقشه است که گیمر را سر در گم میکند و همچنین باعث میشود مکان چالش های مختلف نامشخص بماند؛ داشتن یک مپ هرچند ساده به پلیر کمک میکرد تا راحت تر و از بهترین مسیر به مقصد مورد نظر خود برسد.
بازی در کل دارای سه مود اصلی است، Traffic mode، Solo mode و Chek point. این سه حالت تفاوت قابل توجهی با یکدیگر ندارند و برای مثال تنها تفاوت مود Traffic با Solo این است که ماشین های در حال حرکت به خیابان ها اضافه میشوند. همچنین بخش اصلی بازی همان Traffic mode است و چالش ها و کارت ماشین های جدید فقط در این حالت در دسترس هستند.
شما علاوه بر گاراژ موجود در مپ بازی، میتوانید از طریق منوی اصلی به بخش شخصی سازی و خرید اتومبیل دسترسی پیدا کنید. در این بخش 26 خودرو برای سلایق مختلف وجود دارد که بعضی از آنها بدون پرداخت پول و از طریق رانندگی کردن در مپ بازی در دسترس شما قرار میگیرند، یعنی شما با طی کردن مسافت مشخصی در مپ بازی و همچنین پیدا کردن کارت های ماشین مورد نظر، میتوانید آن را بدون هیچ هزینه ای به دست بیاورید. به غیر از این شما میتونید اتومبیل ها را با پرداخت پول بازی مستقیما خریداری کنید که با توجه به پول بسیار کمی که شما میتوانید از انجام چالش ها بدست بیاورید و همچنین قیمت بسیار بالای ماشین ها، تنها راه خرید اتومبیل های گران قیمت بازی پرداخت وجه دلاری است.
هندلینگ خودروها در بازی به طور کلی خوب طراحی شده و شما آزاد هستید برای جهت دهی از بین سه گزینه فرمان مجازی، دکمه های جهت دار و Gyro یا چرخش گوشی برای تعیین مسیر استفاده کنید. تنها ایراد وارد به این بخش، طراحی نه چندان جالب فرمان است که در مقایسه با رقبای خود کیفیت قابل قبولی ندارد و میتوانست بهتر باشد.
زاویه دید شما به عنوان راننده نیز قابل تغییر است، چهار حالت دوربین در بازی وجود دارد که به ترتیب حالت Chase far یا دوربین تعقیب از فاصله نسبی پشت ماشین، حالت Cinematic، حالت Hood و در آخر زاویه دید Cockpit که دوربین را دقیقا روبروی فرمان و در جایگاه راننده قرار میدهد. جزئیات داخلی خودرو در این دوربین نسبت به گیم های مشابه موبایل در سبک Racing خوب طراحی شده اما گیم پلی آن هنوز هم چندان جالب و لذت بخش نیست. همچنین طراحی نکردن دست راننده در این حالت و حرکت خودکار فرمان از طبیعی بودن آن میکاهد.
یکی از موارد جدیدی که نظیر آن را در بازی های Racing موبایل کمتر دیده ایم، تخریب پذیری با جزییات و خلاقانه ی بازی است. به لطف این قابلیت اتومبیل شما میتواند تا مرز مچاله شدن پیش برود و تک تک نقاط آن آسیب پذیر هستند؛ این ویژگی درست به اندازه نیاز در بازی گنجانده شده و به تنهایی تجربه بازی را نسبت به رقبای خود متفاوت میکند.
صداگذاری بازی کاملا قابل قبول کار شده است، موسیقی های جذاب و متفاوتی در بازی استفاده شده که حس خوبی به رانندگی کردن میبخشد و یکنواختی آن را کم میکند، همچنین صدای خود اتومبیل ها از جمله صدای گاز و ترمز و برخورد با اجسام مختلف خوب و طبیعی است و حس رانندگی را تا حد امکان منتقل میکند.
اگر از طرفداران سبک Racing هستید، Extreme Car Driving Simulator یکی از بهترین تجربه هایی است که میتوانید روی گوشی موبایل خود به آن دست پیدا کنید. سازنده بازی AxesInMotion Racing یکی از بهترین سازندگان بازی های Racing روی موبایل است که تا کنون بالغ بر 20 بازی در همین سبک منتشر کرده که بدون شک امروز بهترین ساخته آن ها را به شما معرفی کردیم که با جهانی باز و ماشین های مختلف میتواند تا مدت ها هر روز سرگرمتان کند.