بررسی بازی‌های موبایل

بررسی بازی موبایل Clash Of Clans

هنگامی که استودیوی فنلاندی SuperCell فعالیت خودش را در ژوئن سال 2010 آغاز کرد، کمتر کسی حتی به ذهنش میرسید تنها با گذشت سه سال، درآمد این استودیوی بازی سازی به روزانه بیش از 22 میلیون دلار برسد. این امر با خلاقیت و نوآوری این استودیو در زمینه بازی های استراتژی به وجود آمد و یکی از بزرگترین تحول های تاریخ بازی های موبایل را رقم زد.

Clash Of Clans یا جنگ قبیله ها، در تاریخ 2 اوت 2012 برای IOS و سپس در سال 2013 برای گوشی های اندرویدی عرضه شد. این بازی در زمانی کوتاه به محبوبیت بسیار زیادی رسید و افراد زیادی را به سمت بازی های موبایل سوق داد. با عرضه Clash Of Clans، مفهوم بازی استراتژی برای بسیاری از افراد تغییر کرد، جنگ قبایل اولین بازی استراتژی بود که در همه زمینه های حمله، دفاع، ساخت و ساز و جمع آوری منابع بسیار ساده و قابل فهم طراحی شده بود و از کودکان گرفته تا افراد بزرگسال که تا به حال تجربه هیچ بازی دیگری را نداشتند هم میتوانستند به راحتی وارد دنیای آن شده و مدت ها مشغول دفاع و حمله و گسترش قلمرو خود باشند.

تا مدت ها Clash Of Clans روزانه بیش از 30 میلیون پلیر فعال را در سرورهای خود میزبانی میکرد و بخش زیادی از ارزش شرکت سوپرسل که در زمان اوجش به 5.5 میلیارد دلار هم رسید توسط این بازی تامین میشد.

در این بازی گزینه های زیاد و گیج کننده ای برای مدیریت قلمرو خود ندارید، بازی از ابتدا با بخش آموزشی کاملا شما را آماده مدیریت میکند. رابط کاربری بسیار ساده و قابل فهم است. 4 عنصر مهم در بازی وجود دارد که منابع شما را شکل میدهد: طلا، اکسیر، اکسیر سیاه و الماس. در ابتدای بازی شما طلا و اکسیر معمولی که به رنگ صورتی است را در اختیار دارید، معدن هایی که میسازید برای شما طلا استخراج میکند و همچنین دستگاه های ساخت اکسیر نیز از ابتدا در دسترس شما هستند، بعد ها با پیشرفت در بازی به اکسیر سیاه نیاز پیدا میکنید که آن هم در خود بازی تولید میشود. اما الماس یا Gem چیزی است که در بازی به تعداد بسیار کمی یافت میشود و برای بدست آوردن آن باید پول واقعی پرداخت کنید. این الماس ها ارزش بسیار زیادی دارند و حقیقتا باید گفت که Clash Of Clans یک بازی Pay-to-win میباشد؛ هرچقدر بیشتر Gem خریداری کنید بیشتر در بازی پیشرفت میکنید و مسیرهای طولانی را یک شبه جلو میروید.

ClashOfClans

یکی دیگر از بخش های اصلی بازی ساختمان ها هستند، شما برای انجام هرکاری نیاز به ساخت و ساز دارید و اینکار با کمک کارگران و منابع انجام میشود، در ابتدای بازی شما فقط 2 کارگر دارید و برای بدست آوردن تعداد بیشتری از آنها میبایست الماس خرج کنید. کارگرها در بازی جنگ قبایل بسیار پرکاربرد و مهم هستند چرا که شما هرچقدر هم که منابع به دست بیاورید، بدون داشتن تعداد کارگر کافی، باید مدت ها برای ارتقای ساختمان های خود صبر کنید. هرچقدر که سطح ارتقا و یا ساخت سازه ها بالاتر باشد، مدت زمان بیشتری صرف آن خواهد شد، بعضی از آپگرید ها نیاز به چند روز صبر دارند. شما برای حمله کردن، تربیت و تمرین سربازان، ساخت طلسم های جادویی، بدست آوردن منابع بیشتر و… نیاز به ساخت سازه های مختلف در قلمرو خود دارید.

ClashOfClans

اصلی ترین ساختمان در کل قلمرو Townhall میباشد که ساختمان اصلی شهر است و نابود شدنش سبب نابودی شهر میشود، هدف در ساخت سازه های دفاعی نیز محافظت از این ساختمان در برابر نیروهای دشمن است. البته در بعضی طراحی های نقشه و بالا رفتن سطح بازی، اولویت های دیگری بوجود میاید و منابع شما بسیار مهم تر از ساختمان اصلی شهر و برد و باخت در جنگ میشود. بنابرین با گذاشتن ساختمان اصلی در بیرون دیوارهای روستا، نیروهای دشمن را منحرف میکنید.

شما برای حمله کردن به دیگر روستاها، نیاز به نیروی نظامی و طلسم های مختلف دارید، شما در سربازخانه هایی که میسازید نیروهای مختلفی با توجه به سطح سربازخانه تربیت میکنید که هرکدام سلاح، سطح سلامتی و قابلیت ویژه ی خاصی دارند که این بخش از بازی را مهم ترین قسمت استراتژیکی بازی میکند. شما در هر حمله با توجه به نوع چینش سازه های دفاعی و دیوارهای حریف، میبایست نیروهای مورد نیاز را به شیوه های مختلفی وارد میدان مبارزه کنید. برد و باخت در جنگ ها کاملا وابسته به تصمیمات کلیدی شما در چگونه یورش بردن به ساختمان ها و منابع حریف است. در این حملات شما برای پیروزی کامل میبایست مجموعا سه ستاره به دست بیاورید که از ستاره اول تا سوم با توجه به میزان تخریبی که شما به وجود آورده اید به دست میایند.

ClashOfClans

این سربازها را میتوان در ساختمان آزمایشگاه پیشرفته تر کرد و قابلیت های جدیدی به آن ها اضافه کرد. بعد از پیشرفت در بازی شما میتوانید کارخانه طلسم بسازید. با ساخت این کارخانه شما قادر به ساخت طلسم های مختلف خواهید بود که بسیار آیتم های حیاتی هستند و میتوانند نتیجه یک جنگ را به طور کلی تغییر دهند.

بخش دیگر بازی که بسیار مهم است، قبیله هایی است که با دیگر پلیرها شکل میدهید و با اعلام اتحاد روستاهای خود، یک گروه به وجود میاورید. شاید بتوان گفت Clash Of Clans از معدود بازی هایی بود که توانست این بخش را در یک بازی استراتژی انقدر پر اهمیت کند تا جایی که افراد اکثرا برای قبیله خود بجنگند تا برای روستایی که خودشان ساخته اند. شما در قبیله میبایست در جنگ های بین قبیله ای شرکت کنید که بدون شک جذاب ترین بخش این بازی هستند، با توجه به سطح روستای هر یک از اعضای قبیله، آنها به صورت تک به تک با یک روستا از تیم دشمن خواهند جنگید و هر قبیله که مجموع ستاره های بیشتری تصاحب کند، پیروز میدان خواهد شد.

Clash Of Clans از آن دسته بازی هایی است که نیازی به تعریف و تمجید اضافی ندارد، اگر به دنبال یک بازی سرگرم کننده موبایلی در سبک استراتژی میگردید، بدون شک میبایست جنگ قبایل را تجربه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا