بررسی بازی‌های موبایل

بررسی بازی Candy Crush Saga

در سال 2012 بود که استودیو کینگ، با انتشار بازی candy crush saga در قسمت بازی‌های فیسبوک و بعدتر سایر پلتفرم‌ها، دنیای بازی‌های رایگان یا اصطلاحا free to play را متحول کرد. عنوانی که بخاطر استقبال باورنکردنی مخاطبانش تبدیل به یک فرنچایز شد و استودیو کینگ را از فرش به غرش رسانید تا جایی که ابتدا توسط شرکت بزرگی به نام اکتیویژن خریداری شد و به زودی قرار است به یکی از استودیوهای تحت تملک مایکروسافت و اکس باکس تبدیل شود.

Candy crush مانند دیگر فرنچایزها و آیپی‌های هم ‌نسلش، در طول سال‌های گذشته نسخه‌های مختلفی را عرضه کرده که اکثر آن‌ها همان تجربه نسخه اول را با تغییراتی اندک به مخاطب ارائه می‌کنند، اما نکته‌ای که این آیپی را از دیگر عناوینی مثل angry birds متمایز میکند، این است که تمامی بازی‌های ساخته شده سری کندی کراش، همچنان به ریشه‌های نسخه اول یعنی کندی کراش ساگا، وفادارند و همین باعث شده است که بازی استودیو کینگ برخلاف رقبای قدیمی‌اش، همچنان طرفداران زیادی داشته باشد.

اولین نسخه از حماسه کندی کراش به حدی جادویی و لذت‌بخش بود که همچنان بعد از گذشت بیش از یک دهه، پرطرفدارترین بازی این مجموعه است.

بازی candy crush saga

هسته گیمپلی تمامی عناوین کندی کراش بر پایه مچ کردن سه آبنبات هم‌شکل و دریافت حداکثر امتیاز از آن‌ها با کمترین تعداد حرکت است، اگر بیشتر از سه آبنبات را در یک حرکت با یکدیگر مچ کنید، هم امتیاز بیشتری می‌گیرید و هم توانایی‌های خاصی به شما داده می‌شود که کارتان برای رد کردن مرحله آسان‌تر شود، در این بین با پیشروی در مراحل و افزایش سطح خود، بازی قبل از شروع هر مرحله بصورت محدود ویژگی‌هایی را در اختیارتان می‌گذارد که با استفاده از آن‌ها می‌توانید مراحل سخت را پشت سر بگذارید و امتیاز بیشتری هم کسب کنید، گرچه برای شارژ شدن این ویژگی‌ها نیازمند خرید درون برنامه‌ای خواهید بود.

با خواندن پاراگراف بالا احتمالا با خود فکر می‌کنید که این گیمپلی علی‌رغم جالب بودن ممکن است بعد از چند روز بازی کردن، تکراری شود؛ باید گفت خیلی از عناوینی که از گیمپلی کندی کراش الهام گرفته بودند بعد از مدتی با همین مشکل مواجه شدند، اما جادوی استودیو کینگ خودش را همین‌جا نشان میدهد!

سازندگان کندی کراش ساگا به حدی در پیاده کردن جزئیات گیمپلی بازی‌ دقت و خلاقیت به خرج داده‌اند که با وجود تعداد بسیار بالای مراحل بازی، هیچوقت گیمپلی، شما را خسته نکند و همیشه چالشی جدید برای گیمر داشته‌ باشد. با اینکه در آغاز، مراحل  candy crush saga بسیار آسان است و با اولین تلاش می‌شود حداکثر امتیاز را بدست آورد اما بعد از پیشروی، برخی مراحل بازی باعث کابوس شما خواهند شد و احتمالا ساعت‌ها درگیر رد کردن آن بمانید، چه برسد به گرفتن حداکثر امتیاز! لازم به ذکر است که این نسخه برعکس برخی از دنباله‌هایش، فاقد بخش چند نفره است و نمی‌توانید با دوستانتان بازی کنید.

بازی دارای گرافیک دوبعدی و بامزه است که با طراحی هنری رنگارنگش چشم شما را نوازش میدهد. طراحی انواع آبنبات‌های کندی کراش ساگا شاید بعد از مدتی تنوع خودشان را از دست بدهند اما این اطمینان را به شما می‌دهم که این به هیچ‌وجه مشکل بزرگی نیست و گیمپلی بازی به اندازه‌ای شما را سرگرم میکند که متوجه این مسائل نشوید.

یکی دیگر از نکات مثبت candy crush saga موزیک‌های گوشنوازش است که ممکن است گیمر را به یاد داستان های فانتزی دوران کودکی‌ بیندازد و کاملا با حال و هوای اثر، هماهنگی دارد.

در آخر باید گفت که نباید فریب آرت استایل کودکانه کندی کراش را خورد چرا که این بازی می‌تواند برای هر رده سنی جذاب و چالش‌برانگیز باشد و تا مدت‌ها سرگرمتان کند، پس هیچ شکی برای نصب و تجربه candy crush saga نداشته باشید و پا به دنیای آبنباتی زیبای آن بگذارید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا