Behzadr کاربر سایت Oct 1, 2005 #1 سلام با اجازه بقيه دوستان من اين تاپيك رو راه انداختم.براي شروع هم خودم 2 تا باكس از بازي مورد علاقه خودم مي ذارم نسخه ژاپني شاهزاده ايراني....
سلام با اجازه بقيه دوستان من اين تاپيك رو راه انداختم.براي شروع هم خودم 2 تا باكس از بازي مورد علاقه خودم مي ذارم نسخه ژاپني شاهزاده ايراني....
God_of_game کاربر سایت Jan 19, 2010 #725 نوشته شده توسط HL2-GF: Yakuza 3 US BoxShot بیشتر... ولی فکر نکنم از این استفاده کنن.:confused: چون واقعا ()هست
نوشته شده توسط HL2-GF: Yakuza 3 US BoxShot بیشتر... ولی فکر نکنم از این استفاده کنن.:confused: چون واقعا ()هست
Isildur Rise and Shine Mr. Freeman Loyal Member Jan 20, 2010 #729 میگم میشه اینارو کاور کاملشونو بزارید؟؟؟
HL2-GF کاربر سایت Jan 20, 2010 #730 میگم میشه اینارو کاور کاملشونو بزارید؟؟؟ بیشتر... نه عزیزم ! اینجا مخصوص Boxshot هست نه Cover ! البته میتونی برای همین تاپیک بقلی که درخواست باکس شات هست دوستان برات کاور کامل رو هم میزارن . === بابک بند انگشتی بزار .
میگم میشه اینارو کاور کاملشونو بزارید؟؟؟ بیشتر... نه عزیزم ! اینجا مخصوص Boxshot هست نه Cover ! البته میتونی برای همین تاپیک بقلی که درخواست باکس شات هست دوستان برات کاور کامل رو هم میزارن . === بابک بند انگشتی بزار .
War Has Change کاربر سایت Jan 20, 2010 #732 نوشته شده توسط Dreadlord: اینم باکس شات HR درژاپن : بیشتر... این همون اتان نیست؟
Darkkahn کاربر سایت Jan 21, 2010 #733 نوشته شده توسط War Has Change: این همون اتان نیست؟ بیشتر... بله خودشه.
sergeant fenix کاربر سایت Jan 21, 2010 #734 دوستان این resident evil خیلی باحاله ! من خیلی خوشم اومد ... ممنون